Treceți la conținutul principal

Semifinala Eurovision 2012 - Mandinga s-a calificat

Am urmarit semifinala Eurovision 2012 de la Baku, Azerbaidjan. Impresia generala este ca totul a fost o amestecatura de piese si personaje ciudate.

Le-am vazut pe "Bunicutele" din Rusia ... din pacate. Wow ... asa ceva n-am vazut inca. Ma uitam fix in ecranul plasmei si nu-mi venea sa cred ca este real. WTF ... tot asteptam sa apara cineva si sa anunte ca totul a fost o gluma din partea organizatorilor. Nu numai ca nu a aparut nimeni dar "Bunicutele" au taiat-o si'n finala. Exista oameni sanatosi la cap care ar vota o asemenea ciudatenie? Da! Ce sa spun? Kafka.

M-am uitat lung si la reprezentantul Muntenegrului, neintelegand foarte bine ce cauta individul pe scena. Oricum, dupa privirea tulbure, indecisa, parea ca nici el nu stia prea bine ce cauta acolo.

Mi-au mai atras atentia cei doi gemeni (cred) irlandezi. Locul alora era la un circ, undeva.

Pentru mine, coregrafia moldovenilor va ramane o enigma - pe vesnicie.

In sfarsit ... bine ca s-a terminat ciudatenia.
Mandinga s-a calificat in finala (cu asemenea concurenta nici nu era prea greu) iar ce am scris in acest post sustin in continuare.

Piesa mea preferata? Eleftheria Eleftheriou - Aphrodisiac (Grecia)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.