09 iunie 2012

Ubisoft prezinta un joc de succes - Watch Dogs

La E3 (Electronic Entertainment Expo) 2012, producatorii de jocuri isi prezinta produsele. Unul dintre jocurile care a facut senzatie la E3 2012 este Watch Dogs.

Watch Dogs este un joc gen actiune/aventura, joc la care Ubisoft lucreaza de aproximativ doi ani.
Primul aspect care merita subliniat este grafica avansata. Imi pot imagina ca cerintele hardware sunt destul de mari. Pentru o asemenea grafica trebuie sa dispui de un sistem hardware pe masura - procesorul si placa video ar trebui sa fie de top.
Personajul principal din Watch Dogs este Aiden Pearce, un tip care se plimba agale, cu mainile in buzunare si cu o sapca indesata pe cap. Acesta poate sparge orice retea wireless din oras, poate schimba luminile semafoarelor, poate asculta convorbirile tuturor, poate manipula camerele video din oras. Orasul futurist este interconectat prin mii de retele, spargerea acestora fiind principala indeletnicire a lui Aiden Pearce. In joc exista si o harta 3D care poate fi folosita pentru urmarirea tintelor.

Watch Dogs aduce oarecum cu GTA, in sensul ca te poti plimba liber prin oras, pe jos sau cu masina. Chicago, orasul din Watch Dogs, este puternic animat, viu, complex; amanuntele sunt atent lucrate.

Interesul gamerilor pentru acest Watch Dogs poate fi observat si din statistica Youtube: in 5 zile au fost inregistrate peste 3.7 milioane vizualizari.
Ubisoft a anuntat ca jocul va rula pe trei platforme: PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Totusi, Ubisoft a lasat subiectul deschis, in sensul ca Watch Dogs ar putea rula si pe alte platforme in afara celor anuntate deja.

Cu toate ca anual apar zeci de jocuri noi, jocurile de succes apar rar. Seriile GTA si Call of Duty sunt doua exemple de jocuri de succes greu de egalat. Fara indoiala, si Watch Dogs va fi un succes - putem spune ca Ubisoft a mai dat o lovitura.

Data aparitiei jocului nu este anuntata insa se pare ca este vorba de 2013.

Foto

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)