Treceți la conținutul principal

Ubisoft prezinta un joc de succes - Watch Dogs

La E3 (Electronic Entertainment Expo) 2012, producatorii de jocuri isi prezinta produsele. Unul dintre jocurile care a facut senzatie la E3 2012 este Watch Dogs.

Watch Dogs este un joc gen actiune/aventura, joc la care Ubisoft lucreaza de aproximativ doi ani.
Primul aspect care merita subliniat este grafica avansata. Imi pot imagina ca cerintele hardware sunt destul de mari. Pentru o asemenea grafica trebuie sa dispui de un sistem hardware pe masura - procesorul si placa video ar trebui sa fie de top.
Personajul principal din Watch Dogs este Aiden Pearce, un tip care se plimba agale, cu mainile in buzunare si cu o sapca indesata pe cap. Acesta poate sparge orice retea wireless din oras, poate schimba luminile semafoarelor, poate asculta convorbirile tuturor, poate manipula camerele video din oras. Orasul futurist este interconectat prin mii de retele, spargerea acestora fiind principala indeletnicire a lui Aiden Pearce. In joc exista si o harta 3D care poate fi folosita pentru urmarirea tintelor.

Watch Dogs aduce oarecum cu GTA, in sensul ca te poti plimba liber prin oras, pe jos sau cu masina. Chicago, orasul din Watch Dogs, este puternic animat, viu, complex; amanuntele sunt atent lucrate.

Interesul gamerilor pentru acest Watch Dogs poate fi observat si din statistica Youtube: in 5 zile au fost inregistrate peste 3.7 milioane vizualizari.
Ubisoft a anuntat ca jocul va rula pe trei platforme: PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Totusi, Ubisoft a lasat subiectul deschis, in sensul ca Watch Dogs ar putea rula si pe alte platforme in afara celor anuntate deja.

Cu toate ca anual apar zeci de jocuri noi, jocurile de succes apar rar. Seriile GTA si Call of Duty sunt doua exemple de jocuri de succes greu de egalat. Fara indoiala, si Watch Dogs va fi un succes - putem spune ca Ubisoft a mai dat o lovitura.

Data aparitiei jocului nu este anuntata insa se pare ca este vorba de 2013.

Foto

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.