Treceți la conținutul principal

Schimbari in sistemul de comentarii de pe Youtube

Am peste 70 de subscrisi in canalul Youtube. Moderez toate comentariile trimise pe cele 35 de clipuri pe care le am in cont. De ce moderez comentariile? Motivul este simplu: inmultirea idiotilor.

Multe comentarii sunt negative, critice, insa nu intr-un stil constructiv ci intr-unul schizofrenic. Comentariile idiotilor suna cam asa: "dfgsdfgdsfgsdfgdf!", "Crezi ca esti smecher pentru ca ai postat vrajeala asta?", "Clipul asta-i de cac.t!" si altele asemenea. Cum sa publici tampeniile astea? Care ar fi rostul?

Comentariile critice argumentate, la obiect, sunt acceptate, n-am nicio problema, insa tampeniile unor bolovani dezaxati nu trec niciodata de moderare.

Sistemele de comentarii au fost create pentru dezbateri, pentru exprimarea unor opinii argumentate, pentru ceva ce are o oarecare noima. De multe ori imbecili frustrati intra sa comenteze pe clipurile de pe Youtube numai pentru a enerva, pentru a jigni. Lumea-i libera iar bolnavii mintali - nedescoperiti inca - isi deverseaza veninul pe unde pot prin virtual. Datorita acestor idioti (si) sistemul de comentarii de pe Youtube a devenit o hazna.

In comentarii de pe Youtube veti gasi rasism, ura, bataie de joc, comentarii anti-religioase. Sub umbrela anonimatului toti nebunii isi imprastie ura ascunsa. Intr-un clip in care era prezentata viata grea a unui homeless (om al strazii) un idiot era de parere ca ar fi fost mult mai bine ca homeless-ul sa fi murit de un cancer sau de orice altceva pentru ca oricum respectivul traia degeaba. Parca ceva nu-i in regula, nu credeti? Asta nu mai este libertate de exprimare ci cruzime ce tine de patologic. Cine posteaza un asemenea comentariu nu poate fi sanatos la cap - un psihiatru va poate confirma acest lucru.

Iata ca si Youtube a ajuns la concluzia ca sistemul propriu de comentarii este prea permisiv , haotic, asa ca este timpul sa fie operate cateva modificari, cum ar fi o identificare mai detaliata a comentatorilor.

Nu stiu cum va arata noul sistem de comentarii de pe Youtube insa sper ca acesta sa opreasca un numar cat mai mare de tulburati. As veni chiar cu o idee: cine are cele prea multe voturi negative in comentarii sa fie oprit o perioada de la a mai comenta. Mi se pare o idee buna si as introduce-o in teste chiar de astazi.

Ce schimbari ati face in sistemul de comentarii de pe Youtube?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.