19 septembrie 2012

Gangnam Style - un clip bizar

Vazusem clipul prin iulie. Atunci l-am privit ca pe o ciudatenie asiatica - habar n-aveam ce insemna, nu intelegeam prea bine despre ce este vorba. Sa fie la ei! mi-am zis. Ulterior am aflat ca era vorba de un rappper corean. WTF ... asta poate fi numit rap?

Stupizenia "gangnam style" aminteste mai degraba de clipurile indiene, clipuri in care batalioane de dansatori presteaza in culori tipatoare. Singurul lucru care mai salveaza situatia sunt frumoasele dansatoare coreene observate de toti privitorii (cititi comentariile). Apropo, daca se mai manifesta respectivele sa ma anunte si pe mine cineva :).

Probabil ca tipul isi imagineaza ca topaiala aia fara noima se poate numi dans. Totul pare o gluma proasta, mai proasta chiar decat aberatia aia de Trasnitii de pe Prima TV (chiar nu se indura nimeni sa opreasca absurditatea aia?).

Revin. Clipul asta bizar a inregistrat peste 200 de milioane de vizualizari in doua luni. Oricum, am impresia ca lumea a vizionat clipul tocmai din cauza ciudateniei pe care o emana. Multi intrebau in comentarii despre ce este vorba; e firesc ca oamenii sa fie nedumeriti.

Parerea mea despre acest clip poate fi sintetizata foarte simplu: WTF.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)