Treceți la conținutul principal

Gangnam Style - un clip bizar

Vazusem clipul prin iulie. Atunci l-am privit ca pe o ciudatenie asiatica - habar n-aveam ce insemna, nu intelegeam prea bine despre ce este vorba. Sa fie la ei! mi-am zis. Ulterior am aflat ca era vorba de un rappper corean. WTF ... asta poate fi numit rap?

Stupizenia "gangnam style" aminteste mai degraba de clipurile indiene, clipuri in care batalioane de dansatori presteaza in culori tipatoare. Singurul lucru care mai salveaza situatia sunt frumoasele dansatoare coreene observate de toti privitorii (cititi comentariile). Apropo, daca se mai manifesta respectivele sa ma anunte si pe mine cineva :).

Probabil ca tipul isi imagineaza ca topaiala aia fara noima se poate numi dans. Totul pare o gluma proasta, mai proasta chiar decat aberatia aia de Trasnitii de pe Prima TV (chiar nu se indura nimeni sa opreasca absurditatea aia?).

Revin. Clipul asta bizar a inregistrat peste 200 de milioane de vizualizari in doua luni. Oricum, am impresia ca lumea a vizionat clipul tocmai din cauza ciudateniei pe care o emana. Multi intrebau in comentarii despre ce este vorba; e firesc ca oamenii sa fie nedumeriti.

Parerea mea despre acest clip poate fi sintetizata foarte simplu: WTF.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.