10 septembrie 2012

Teoria conspiratiei - documentar despre grupul Bilderberg (video)

In documentarul "Teoria conspiratiei" realizat de Jesse Ventura apar nume grele: Alex Jones, Jim Tucker, David Icke si Daniel Estulin. Toti acestia incearca de ani buni sa dezlege misterul din jurul grupului Bilderberg.

Intreaga planeta este condusa de un grup restrans de oameni care comanda in stanga si in dreapta puternicilor planetei? De ce doreste acest grup si controlul resurselor planetei (in special petrol si gaze)? Imaginati-va ca acesti globalisti (prin intermediul corporatiilor) vor reusi sa controleze resursele naturale ale globului. Pretul petrolului si al gazelor naturale va fi stabilit de acestia - in acel moment respectivii vor putea dicta oricarei natiuni caci toata lumea este dependenta de aceste resurse naturale.

Corporatistii globalisti au pus ochii si pe resursele noastre naturale. Multe resurse ne-au fost luate deja insa a mai ramas cate ceva. Lupta pentru a ni se lua si ce a mai ramas (din resurse) este dura - sunt folosite FMI, Banca Mondiala, comisia europeana si zeci de milioane de dolari dati cui trebuie. Vom reusi sa rezistam unui asemenea asalt diabolic? Din pacate nu prea mai cred.

Dar care sunt intentiile adevarate ale puternicei organizatii Bilderberg? Care este scopul final? Instituirea unui monstruos guvern mondial (nedemocratic) care sa aiba drept de viata si de moarte asupra oricarui locuitor al planetei? Depopulare, infometare, disparitia banilor fizici, control absolut, sclavie, vaccinuri dubioase, virusi creati in laborator (vezi gripa aviara), alimente si medicamente nesanatoase, biocip, restrangerea drepturilor de proprietate si cetatenesti, implementarea asa-zisei religii New Age prin care ar trebui sa adulam pietre si copaci? Intrebari pe care multi si le pun astazi.

Mai multe despre acest grup in documentarul "Teoria conspiratiei", postat mai jos.Cand ne referim la grupul Bilderberg ne referim totodata si la Illuminati, CFR (Consiliul Relatiilor Straine), Comisia trilaterala, Grupul de la Roma caci toate aceste organizatii activeaza sub umbrela grupului Bilderberg.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)