Treceți la conținutul principal

Teoria conspiratiei - documentar despre grupul Bilderberg (video)

In documentarul "Teoria conspiratiei" realizat de Jesse Ventura apar nume grele: Alex Jones, Jim Tucker, David Icke si Daniel Estulin. Toti acestia incearca de ani buni sa dezlege misterul din jurul grupului Bilderberg.

Intreaga planeta este condusa de un grup restrans de oameni care comanda in stanga si in dreapta puternicilor planetei? De ce doreste acest grup si controlul resurselor planetei (in special petrol si gaze)? Imaginati-va ca acesti globalisti (prin intermediul corporatiilor) vor reusi sa controleze resursele naturale ale globului. Pretul petrolului si al gazelor naturale va fi stabilit de acestia - in acel moment respectivii vor putea dicta oricarei natiuni caci toata lumea este dependenta de aceste resurse naturale.

Corporatistii globalisti au pus ochii si pe resursele noastre naturale. Multe resurse ne-au fost luate deja insa a mai ramas cate ceva. Lupta pentru a ni se lua si ce a mai ramas (din resurse) este dura - sunt folosite FMI, Banca Mondiala, comisia europeana si zeci de milioane de dolari dati cui trebuie. Vom reusi sa rezistam unui asemenea asalt diabolic? Din pacate nu prea mai cred.

Dar care sunt intentiile adevarate ale puternicei organizatii Bilderberg? Care este scopul final? Instituirea unui monstruos guvern mondial (nedemocratic) care sa aiba drept de viata si de moarte asupra oricarui locuitor al planetei? Depopulare, infometare, disparitia banilor fizici, control absolut, sclavie, vaccinuri dubioase, virusi creati in laborator (vezi gripa aviara), alimente si medicamente nesanatoase, biocip, restrangerea drepturilor de proprietate si cetatenesti, implementarea asa-zisei religii New Age prin care ar trebui sa adulam pietre si copaci? Intrebari pe care multi si le pun astazi.

Mai multe despre acest grup in documentarul "Teoria conspiratiei", postat mai jos.Cand ne referim la grupul Bilderberg ne referim totodata si la Illuminati, CFR (Consiliul Relatiilor Straine), Comisia trilaterala, Grupul de la Roma caci toate aceste organizatii activeaza sub umbrela grupului Bilderberg.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.