Treceți la conținutul principal

Ce s-a ales de premiul Nobel?

Cand am citit in reader ca UE a primit premiul Nobel pentru pace am crezut ca-i vorba de vreo gluma a cuiva. Cum nu era nici 1 aprilie m-am uitat sa vad despre ce este vorba. Nu nu era gluma. Din pacate, totul era real. Wow ...

Intrebarea care se pune este: cat mai valoreaza astazi premiul asta inventat in 1895? Din pacate, nu cred ca  mare lucru. Si acest premiu a devenit jucaria globalistilor asa ca nu prea mai conteaza cine-l inhata.

Priviti mai jos cine a castigat acest premiu in trecut. Cred ca este destul de relevant.Nu e hilar?

Max Keiser are propria viziune.Un comentator de pe youtube, vazand cine tot ia premii Nobel, propunea ca si lui Hitler sa i se dea premiul pentru pace.


Oare scandinavii nu vad ce se intampla in Grecia, Spania, Italia? Probabil ca ochelarii scandinavi nu bat chiar pana-n sud Europei.

Panos Skourletis, conducatorul Syriza din Grecia declara in Guardian:
"Această decizie demonetizeaza premiul si, mai important, dauneaza instituției care decerneaza premiul. Nu pot să înțeleg raționamentul care a stat in spatele acestei decizii. În multe părți ale Europei, dar mai ales în Grecia, ne confruntăm zilnic cu ceea ce este într-adevăr o situație de război, chiar dacă un război nu a fost declarat oficial. Nu-i nimic pasnic in povestea asta."
Un alt articol din Guardian pe aceeasi tema.

Armonie si pace in UE? Eu stiu daca-i chiar asa? Grecii din foto parca sunt de alta parere.


Pace si armonie in UE? Toata lumea normala a fost socata de decizia luata de cei din Oslo. Numai mediile globaliste au salutat ciudata decizie a scandinavilor.

S-a cam terminat si povestea acestui premiu. Daca s-a ajuns pana aici, premiul Nobel poate fi chiar desfiintat. N-ar fi nicio pierdere.

foto

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Maximilian - Arată Bine feat. MefX & DJ Oldskull (Cenzurat)

Clipul e bun :).

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Cel mai mare elicopter din lume ridica in aer un elicopter militar american (video)

Ati vazut vreodata un elicopter de peste 10 tone stand in aer fara ca elicele sa functioneze? Nici eu ... pana acum.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Cel mai mare excavator din lume (video)

Stiam ca exista camioane gigant insa habar n-aveam ca exista si excavatoare de dimensiuni uriase.