Treceți la conținutul principal

Ce s-a ales de premiul Nobel?

Cand am citit in reader ca UE a primit premiul Nobel pentru pace am crezut ca-i vorba de vreo gluma a cuiva. Cum nu era nici 1 aprilie m-am uitat sa vad despre ce este vorba. Nu nu era gluma. Din pacate, totul era real. Wow ...

Intrebarea care se pune este: cat mai valoreaza astazi premiul asta inventat in 1895? Din pacate, nu cred ca  mare lucru. Si acest premiu a devenit jucaria globalistilor asa ca nu prea mai conteaza cine-l inhata.

Priviti mai jos cine a castigat acest premiu in trecut. Cred ca este destul de relevant.Nu e hilar?

Max Keiser are propria viziune.Un comentator de pe youtube, vazand cine tot ia premii Nobel, propunea ca si lui Hitler sa i se dea premiul pentru pace.


Oare scandinavii nu vad ce se intampla in Grecia, Spania, Italia? Probabil ca ochelarii scandinavi nu bat chiar pana-n sud Europei.

Panos Skourletis, conducatorul Syriza din Grecia declara in Guardian:
"Această decizie demonetizeaza premiul si, mai important, dauneaza instituției care decerneaza premiul. Nu pot să înțeleg raționamentul care a stat in spatele acestei decizii. În multe părți ale Europei, dar mai ales în Grecia, ne confruntăm zilnic cu ceea ce este într-adevăr o situație de război, chiar dacă un război nu a fost declarat oficial. Nu-i nimic pasnic in povestea asta."
Un alt articol din Guardian pe aceeasi tema.

Armonie si pace in UE? Eu stiu daca-i chiar asa? Grecii din foto parca sunt de alta parere.


Pace si armonie in UE? Toata lumea normala a fost socata de decizia luata de cei din Oslo. Numai mediile globaliste au salutat ciudata decizie a scandinavilor.

S-a cam terminat si povestea acestui premiu. Daca s-a ajuns pana aici, premiul Nobel poate fi chiar desfiintat. N-ar fi nicio pierdere.

foto

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Data aparitie GTA V pentru PC

Rockstar le-a dat o veste buna fanilor jocului GTA V, anuntand data aparitiei pentru PC.

Hitler - cum se instaureaza o dictatura (video)

Din pacate, in secolul XX, Europa a trecut prin fascism, nazism, comunism, bolsevism. Aceste sisteme totalitare, izvorate din socialism, au creat dictaturi sangeroase. In fruntea acestor sisteme s-a aflat, inevitabil, cate un "tatuc" psihopat care s-a considerat, fireste, un vizionar intelept. Hitler s-a bazat pe o "elita" formata dintr-o adunatura de indivizi malefici, multi dintre acestia avand grave probleme psihice.
Foarte important de retinut este faptul ca toate aceste sisteme dictatoriale au creat genocide invocand "binele comun", "binele comunitatii", "o viata mai buna pentru toti". In cadrul acestor sisteme totalitarebinele individului n-a contat niciodata.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

GTA 5 pentru PC?

Sute de mii de gameri asteapta versiunea GTA 5 pentru PC. De ce intarzie atat de mult aceasta versiune si cand va aparea?