13 octombrie 2012

Ce s-a ales de premiul Nobel?

Cand am citit in reader ca UE a primit premiul Nobel pentru pace am crezut ca-i vorba de vreo gluma a cuiva. Cum nu era nici 1 aprilie m-am uitat sa vad despre ce este vorba. Nu nu era gluma. Din pacate, totul era real. Wow ...

Intrebarea care se pune este: cat mai valoreaza astazi premiul asta inventat in 1895? Din pacate, nu cred ca  mare lucru. Si acest premiu a devenit jucaria globalistilor asa ca nu prea mai conteaza cine-l inhata.

Priviti mai jos cine a castigat acest premiu in trecut. Cred ca este destul de relevant.Nu e hilar?

Max Keiser are propria viziune.Un comentator de pe youtube, vazand cine tot ia premii Nobel, propunea ca si lui Hitler sa i se dea premiul pentru pace.


Oare scandinavii nu vad ce se intampla in Grecia, Spania, Italia? Probabil ca ochelarii scandinavi nu bat chiar pana-n sud Europei.

Panos Skourletis, conducatorul Syriza din Grecia declara in Guardian:
"Această decizie demonetizeaza premiul si, mai important, dauneaza instituției care decerneaza premiul. Nu pot să înțeleg raționamentul care a stat in spatele acestei decizii. În multe părți ale Europei, dar mai ales în Grecia, ne confruntăm zilnic cu ceea ce este într-adevăr o situație de război, chiar dacă un război nu a fost declarat oficial. Nu-i nimic pasnic in povestea asta."
Un alt articol din Guardian pe aceeasi tema.

Armonie si pace in UE? Eu stiu daca-i chiar asa? Grecii din foto parca sunt de alta parere.


Pace si armonie in UE? Toata lumea normala a fost socata de decizia luata de cei din Oslo. Numai mediile globaliste au salutat ciudata decizie a scandinavilor.

S-a cam terminat si povestea acestui premiu. Daca s-a ajuns pana aici, premiul Nobel poate fi chiar desfiintat. N-ar fi nicio pierdere.

foto

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)