Treceți la conținutul principal

Colonizarea Romaniei - distrugerea industriei romanesti (video)

Imi amintesc de o emisiune economica pe care am urmarit-o undeva prin primavara. Respectiva emisiune a fost una dintre cele mai bune pe care le-am urmarit anul acesta.
Invitati in platou: Dinu C Giurescu, Ilie Serbanescu, Dumitru Costin si Mircea Tudor (juriu emisiune Arena Leilor).

Mai jos am postat cateva opinii ale invitatilor.

Mircea Tudor vorbind despre IMM-uri:
"Exista un potential economic urias care stagneaza si care lupta undeva in transeele economiei reprezentat de intreprinderi mici, mijlocii, de initiative private uneori invizibile ... exista foarte multi factori economici care ar putea sa genereze performanta, ar putea sa genereze venit in bugetul de stat, ar putea sa genereze locuri de munca."
Dinu C Giurescu completeaza foarte bine:
"Ce-am auzit acum confirma IMM-urile nu au viata la noi pentru ca IMM-urile nu toarna bani in pusculita celor care vor sa-si umple buzunarele."
Corect - IMM-urile n-au fost prea interesante niciodata pentru cei care au condus sistemul. Din pacate, in toti anii astia IMM-urile au fost doar suprataxate, nu si sprijinite. Consider ca sectorul IMM este singurul sector prin care poate fi creata o economie solida, eficienta, durabila. S-a ridicat Romania prin investitiile corporatiilor? Nu se prea vede, ba dimpotriva, suntem praf.

Ilie Serbanescu:
"Uniunea europeana este numita de foarte multi europeni Uniunea Sovietica Europeana. Comisarii europeni sunt foarte des asemuiti cu comisarii sovietici."
Ca intotdeauna, Ilie Serbanescu le spune direct, fara menajamente.

Dumitru Costin:
"Un sfert din angajatii romani au salariul minim pe economie adica subdezvoltare economica."
Partea I Partea a II-a

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.