Treceți la conținutul principal

Comisia europeana si "societatea civila" (sponsorizata)

Comisia europeana sustine ca nu da directive de capul ei ci consulta, in mod democratic, societatea civila. Care societate civila? Cea sponsorizata, bineinteles.

De multe ori m-am intrebat cum apar unele directive ciudate ale acestei comisii. Am tot asteptat sa fim consultati si noi, cetatenii, atunci cand se dau directive care ne privesc direct, care ne afecteaza viata. Bineinteles ca astept degeaba caci comisia europeana nu-si consulta cetatenii ci prefera alta schema: cumpara suportul unor organizatii neguvernamentale. E mai convenabil, nu?


ONG-urile sunt folosite peste tot in lume pentru diverse interese. Multe dintre aceste ONG-uri sunt create, in fundal, chiar de catre cei care au nevoie de ele. ONU musteste de asemenea "organizatii neguvernamentale". De aceea, de ani buni, nu mai iau in considerare ce spun aceste "organizatii neguvernamentale", in fapt niste facaturi.

Si comisia europeana cunoaste schema si se foloseste de ani de zile de cateva ONG-uri (bine alese) pentru a-si promova directivele. Aceste ONG-uri ar reprezenta "societatea civila". Nu e tare schema cu "societatea civila"?
Dar smecheria asta costa: numai in 2011 comisia europeana a "marcat" peste 43 de milioane de euro in conturile acestor ONG-uri.

Cateva ONG-uri abonate la banii comisiei europene: Action Aid, NSPCC, One World Action, Friends of The Europe, World Wide Fund for Nature, Pesticide Watch și Oxfam. Cu ce se ocupa aparent aceste organizatii? Cu teme clasice, care "merg", suna bine: apararea copiilor, indepartarea saraciei si a nedreptatilor sociale, eco si alte gogosi. In fapt, e mult mai simplu: niste conturi devin mai grase si niste burti mai umflate. Sedii centrale, masini puternice, vacante, putere, bani ... Nu e tare sa ai un ONG si sa te placa comisia europeana? Sa tot lupti cu inegalitatea sociala si cu saracia. LOL.

Schema este simpla. Cand comisia europeana doreste sa dea o directiva stramba, controversata, cere ajutorul acestor ONG-uri. Acestea incep sa se agite prin media si online si pe unde mai apuca pentru a cere comisiei europene sa dea tocmai acea directiva controversata. Comisia europeana ia act (hahaha) de aceste cereri ale "societatii civile" si ne loveste cu directiva. Democratic sau nu? Deloc!

Dar comisia europeana nu se opreste aici. De ce s-ar opri? Banii sunt fara numar si interesele sunt mari. CE a platit si sindicatele pentru a-si promova directivele. Congresul Confederației Sindicatelor Europene este unul dintre clientii sai. Cine stie cati mai sunt pe lista de plati a comisiei europene?

Cam asa se iau deciziile care vor afecta vietile tuturor cetatenilor europeni - cu cash. Veti observa si ca, de multe ori, deciziile comisiei europene nu sunt in favoarea cetateanului european, ci impotriva acestuia, comisia fiind campioana la impunerea restrictiilor de tot felul.
Acum am aflat cu totii ce intelege comisia europeana prin "societate civila".

Globalistii folosesc aceasta comisie asa cum doresc. Nu exista nicio democratie in interiorul acesteia, totul este planificat. Deciziile se iau in fundal de cateva zeci de indivizi foarte puternici.

Nu aveam incredere in comisia asta (financiara) nici inainte. Acum ...

foto

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Ministrul muncii nu intelege de ce oamenii prefera sa stea in somaj decat sa se mai angajeze

In Romania salariul a devenit atat de mic incat nu prea mai merita sa muncesti. Ma refer la salarii de 7-8 milioane, adica la cele 7-8 hartii cu care nu prea mai ai ce face.

In ultimii ani puterea de cumparare a romanilor a scazut dramatic. Pretul utilitatilor creste continuu, fara nicio noima, doar dupa bunul plac al unor baieti. Incepem sa depasim preturile utilitatilor din Germania, Franta, Italia si tot nu ne oprim. Si de ce ne-am opri? In fond, de ce sa nu avem cele mai mari preturi de pe Terra daca tot se poate.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Maximilian - Arată Bine feat. MefX & DJ Oldskull (Cenzurat)

Clipul e bun :).

Cel mai mare elicopter din lume ridica in aer un elicopter militar american (video)

Ati vazut vreodata un elicopter de peste 10 tone stand in aer fara ca elicele sa functioneze? Nici eu ... pana acum.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.