Treceți la conținutul principal

Comisia europeana si "societatea civila" (sponsorizata)

Comisia europeana sustine ca nu da directive de capul ei ci consulta, in mod democratic, societatea civila. Care societate civila? Cea sponsorizata, bineinteles.

De multe ori m-am intrebat cum apar unele directive ciudate ale acestei comisii. Am tot asteptat sa fim consultati si noi, cetatenii, atunci cand se dau directive care ne privesc direct, care ne afecteaza viata. Bineinteles ca astept degeaba caci comisia europeana nu-si consulta cetatenii ci prefera alta schema: cumpara suportul unor organizatii neguvernamentale. E mai convenabil, nu?


ONG-urile sunt folosite peste tot in lume pentru diverse interese. Multe dintre aceste ONG-uri sunt create, in fundal, chiar de catre cei care au nevoie de ele. ONU musteste de asemenea "organizatii neguvernamentale". De aceea, de ani buni, nu mai iau in considerare ce spun aceste "organizatii neguvernamentale", in fapt niste facaturi.

Si comisia europeana cunoaste schema si se foloseste de ani de zile de cateva ONG-uri (bine alese) pentru a-si promova directivele. Aceste ONG-uri ar reprezenta "societatea civila". Nu e tare schema cu "societatea civila"?
Dar smecheria asta costa: numai in 2011 comisia europeana a "marcat" peste 43 de milioane de euro in conturile acestor ONG-uri.

Cateva ONG-uri abonate la banii comisiei europene: Action Aid, NSPCC, One World Action, Friends of The Europe, World Wide Fund for Nature, Pesticide Watch și Oxfam. Cu ce se ocupa aparent aceste organizatii? Cu teme clasice, care "merg", suna bine: apararea copiilor, indepartarea saraciei si a nedreptatilor sociale, eco si alte gogosi. In fapt, e mult mai simplu: niste conturi devin mai grase si niste burti mai umflate. Sedii centrale, masini puternice, vacante, putere, bani ... Nu e tare sa ai un ONG si sa te placa comisia europeana? Sa tot lupti cu inegalitatea sociala si cu saracia. LOL.

Schema este simpla. Cand comisia europeana doreste sa dea o directiva stramba, controversata, cere ajutorul acestor ONG-uri. Acestea incep sa se agite prin media si online si pe unde mai apuca pentru a cere comisiei europene sa dea tocmai acea directiva controversata. Comisia europeana ia act (hahaha) de aceste cereri ale "societatii civile" si ne loveste cu directiva. Democratic sau nu? Deloc!

Dar comisia europeana nu se opreste aici. De ce s-ar opri? Banii sunt fara numar si interesele sunt mari. CE a platit si sindicatele pentru a-si promova directivele. Congresul Confederației Sindicatelor Europene este unul dintre clientii sai. Cine stie cati mai sunt pe lista de plati a comisiei europene?

Cam asa se iau deciziile care vor afecta vietile tuturor cetatenilor europeni - cu cash. Veti observa si ca, de multe ori, deciziile comisiei europene nu sunt in favoarea cetateanului european, ci impotriva acestuia, comisia fiind campioana la impunerea restrictiilor de tot felul.
Acum am aflat cu totii ce intelege comisia europeana prin "societate civila".

Globalistii folosesc aceasta comisie asa cum doresc. Nu exista nicio democratie in interiorul acesteia, totul este planificat. Deciziile se iau in fundal de cateva zeci de indivizi foarte puternici.

Nu aveam incredere in comisia asta (financiara) nici inainte. Acum ...

foto

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Data aparitie GTA V pentru PC

Rockstar le-a dat o veste buna fanilor jocului GTA V, anuntand data aparitiei pentru PC.

Hitler - cum se instaureaza o dictatura (video)

Din pacate, in secolul XX, Europa a trecut prin fascism, nazism, comunism, bolsevism. Aceste sisteme totalitare, izvorate din socialism, au creat dictaturi sangeroase. In fruntea acestor sisteme s-a aflat, inevitabil, cate un "tatuc" psihopat care s-a considerat, fireste, un vizionar intelept. Hitler s-a bazat pe o "elita" formata dintr-o adunatura de indivizi malefici, multi dintre acestia avand grave probleme psihice.
Foarte important de retinut este faptul ca toate aceste sisteme dictatoriale au creat genocide invocand "binele comun", "binele comunitatii", "o viata mai buna pentru toti". In cadrul acestor sisteme totalitarebinele individului n-a contat niciodata.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

GTA 5 pentru PC?

Sute de mii de gameri asteapta versiunea GTA 5 pentru PC. De ce intarzie atat de mult aceasta versiune si cand va aparea?