Treceți la conținutul principal

Copii obligati sa poarte chip-uri RFID

Intr-o scoala din Texas elevii sunt obligati sa poarte legitimatii cu foto, echipate cu cipuri RFID.

Scoala (Northside Independent School District din San Antonio, Texas) a fost de acord sa implementeze programul-pilot “Student Locator Project”.
Motivul declarat: imbunatatirea sigurantei, reducerea absenteismului si urmarirea numarului de studenti care frecventează scoala. Bla-bla-bla ... este vorba de fonduri si de pregatirea terenului pentru controlul total.
Bineinteles ca parintii nu sunt de acord cu aceasta masura (vezi video).


Cipurile RFID folosite nu sunt pasive, in sensul ca, fiind alimentate cu baterii, emit semnal constant, continuu. Continuu? Pai atunci chiar avem o problema cu siguranta copilului - un infractor ar putea localiza un copil folosindu-se chiar de RFID-ul incorporat in legitimatie.

Elevii care nu se conformeaza vor avea de suferit.

Iata cum incepe incet-incet, implementarea oanmenilor cu cipuri RFID.
Din cate am observat pana acum, implementarea oamenilor cu cipuri RFID va incepe folosindu-se motive medicale. Voi reveni cu mai multe amanunte pe aceasta tema.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.