Treceți la conținutul principal

Festivalul Castanilor Ploiesti

Acum cateva zile am aflat de pe un post tv local ca in Ploiesti va avea loc Festivalul Castanilor.
M-am bucurat - in sfarsit, poti vedea ceva in orasul asta. Bucuria a fost de scurta durata, mai precis pana am iesit in oras si am vazut afisul de mai jos.


Pe la orele sase-sapte era pustiu prin fata teatrului.

Dupa cum am mai spus, Ploiestiul este un oras in care nu se intampla niciodata nimic demn de luat in seama. Un oras fad, cu centrul mic si plictisitor. Deprimant.
In centrul orasului, in fata primariei, exista o micuta fantana ponosita de pe vremea comunistilor. Acum s-au apucat de lucrari in acea zona - se schimba pavajul. Nu-mi imaginez ca avem vreo sansa sa scapam de fantana aia - probabil ca va fi vesnica.

Tinand cont ca Palatul Culturii este in renovare de cand eram eu mic, probabil ca lucrarile din fata primariei vor fi terminate cand voi iesi la pensie si voi avea Alzheimer.
Orasul asta nu mai are nicio sansa.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.