Treceți la conținutul principal

Festivalul Castanilor Ploiesti

Acum cateva zile am aflat de pe un post tv local ca in Ploiesti va avea loc Festivalul Castanilor.
M-am bucurat - in sfarsit, poti vedea ceva in orasul asta. Bucuria a fost de scurta durata, mai precis pana am iesit in oras si am vazut afisul de mai jos.


Pe la orele sase-sapte era pustiu prin fata teatrului.

Dupa cum am mai spus, Ploiestiul este un oras in care nu se intampla niciodata nimic demn de luat in seama. Un oras fad, cu centrul mic si plictisitor. Deprimant.
In centrul orasului, in fata primariei, exista o micuta fantana ponosita de pe vremea comunistilor. Acum s-au apucat de lucrari in acea zona - se schimba pavajul. Nu-mi imaginez ca avem vreo sansa sa scapam de fantana aia - probabil ca va fi vesnica.

Tinand cont ca Palatul Culturii este in renovare de cand eram eu mic, probabil ca lucrarile din fata primariei vor fi terminate cand voi iesi la pensie si voi avea Alzheimer.
Orasul asta nu mai are nicio sansa.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.