29 octombrie 2012

Halloween - o sarbatoare pagana

Tocmai cand ma pregateam sa inchid computerul dau peste o aberatie in reader.

Aberatia este "marca ProTV". ProTV-ul este cunoscut pentru modul ciudat in care-si construieste stirile de aceea nici nu-l urmaresc. Cand toata lumea moare de foame in Romania, stiristii ProTV ne informeaza cat mai costa un bilet la Monte Carlo sau pe Coasta de Azur ???

Televiziunea asta intotdeauna s-a chinuit sa prezinte stirile in roz: Romania este tara in care se vand cele mai multe masini luxoase, puhoaie de turisti navalesc in weekend la munte, biletele pentru Revelion s-au terminat inca din primavara, turistii germani se pregatesc in masa sa ne invadeze litoralul, afaceri care merg snur si alte idiotenii fara noima. Toate acestea intr-o tara in care aproape 80% dintre oameni traiesc in saracie.

Noua aberatie ProTV din reader avea titlul: "Romania urbana este pregatita de Halloween. La tara, in schimb, dovlecii ajung hrana pentru porci". WTF ... "Romania urbana este pregatita de Halloween". Care Romanie urbana ca fac parte din aceasta (locuiesc chiar in centrul orasului) si habar n-am de vreun Halloween prin preajma.

Orasenii emancipati? Wow ...
Cativa parinti "emancipati" doresc neaparat sa-i copieze pe americani asa ca isi pun copilul sa se costumeze in vrajitori, spirite rele, fantome, strigoi, vampiri, zombi, varcolaci si altele asemenea "potrivite" pentru varsta copiilor. De ce i-ar face un parinte asa ceva propriului copil?


Ce nu stiu acesti parinti foarte "emancipati" este faptul ca Halloween este o sarbatoare a mortilor, pagana, foarte importanta pentru satanisti. Nu cred ca-i o sarbatoare potrivita pentru copii..Si ortodoxia si catolicismul condamna aceasta sarbatoare pagana, care n-are nici un fel de legatura cu crestinismul.

foto

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)