Treceți la conținutul principal

Just Cause 2 - elicoptere

Am tot jucat Just Cause 2 in ultima perioada. Jocul (shooter aventura) este captivant, vast si extrem de dinamic. Poti circula cu masini, dube, camioane, autobuze, motociclete, scutere, barci, vapoare, avioane, elicoptere ... Practic, poti circula in joc cu orice mijoc de transport, nu exista restrictii.
Universul in care te misti este imens asa ca nu te poti plictisi. Fata de Just Cause 2 GTA 4 pare un joc limitat, pentru incepatori.

Smecheria in Just Cause 2 este consta in carligul cu care te poti agata de orice. Cu carligul te poti catara pe orice obiect, poti ucide, poti sari dintr-un loc in altul, poti lua orice mijloc de transport. Carligul face toti banii in Just Cause 2.
Ma voi opri aici cu descrierea generala a jocului - voi face un review mai amplu in viitorul apropiat (il puteti citi deja aici).

Un slideshow cu cateva imagini din joc.


In Just Cause 2 elicopterul este, fara indoiala, arma suprema. Exista trei tipuri de elicoptere: simple, militare transport trupe (fara arme) si militare de lupta. Cele militare de lupta au doua versiuni: cu mitraliera si mitraliera + rachete. Cel din urma este cel mai eficient elicopter din joc.
Elicopterele pot fi gasite free in bazele militare, in aeroporturi, pe unele cladiri sau pot fi furate de la pilotii atacatori. Daca inaintezi destul vei putea cumpara elicopter cu mitraliera.

Despre elicopterele din Just Cause 2 am realizat un clip postat putin mai jos.Comenzi tastatura

Condus elicopter
- Tastele WASD;
- Tasta Shift stanga - inaltare;
- Tasta CtrL stanga - coborare;

Furat elicopter
1. Aruncati carligul spre elicopter (tasta F);
2. Tastati litera S;
3. Impuscati tragatorul;
4. Apasati tasta E;
5. Formati cele patru numere afisate.

Agatare elicopter (puteti trage si in acest mod)
- Tasta Alt stanga (pentru revenire in elicopter apasati tasta E).

Nota: daca sunteti in elicopter si apasati tasta E veti cadea din elicopter.

Condusul elicopterului nu este foarte complicat - va veti obisnui repede cu comenzile.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.