13 octombrie 2012

Just Cause 2 - elicoptere

Am tot jucat Just Cause 2 in ultima perioada. Jocul (shooter aventura) este captivant, vast si extrem de dinamic. Poti circula cu masini, dube, camioane, autobuze, motociclete, scutere, barci, vapoare, avioane, elicoptere ... Practic, poti circula in joc cu orice mijoc de transport, nu exista restrictii.
Universul in care te misti este imens asa ca nu te poti plictisi. Fata de Just Cause 2 GTA 4 pare un joc limitat, pentru incepatori.

Smecheria in Just Cause 2 este consta in carligul cu care te poti agata de orice. Cu carligul te poti catara pe orice obiect, poti ucide, poti sari dintr-un loc in altul, poti lua orice mijloc de transport. Carligul face toti banii in Just Cause 2.
Ma voi opri aici cu descrierea generala a jocului - voi face un review mai amplu in viitorul apropiat (il puteti citi deja aici).

Un slideshow cu cateva imagini din joc.


In Just Cause 2 elicopterul este, fara indoiala, arma suprema. Exista trei tipuri de elicoptere: simple, militare transport trupe (fara arme) si militare de lupta. Cele militare de lupta au doua versiuni: cu mitraliera si mitraliera + rachete. Cel din urma este cel mai eficient elicopter din joc.
Elicopterele pot fi gasite free in bazele militare, in aeroporturi, pe unele cladiri sau pot fi furate de la pilotii atacatori. Daca inaintezi destul vei putea cumpara elicopter cu mitraliera.

Despre elicopterele din Just Cause 2 am realizat un clip postat putin mai jos.Comenzi tastatura

Condus elicopter
- Tastele WASD;
- Tasta Shift stanga - inaltare;
- Tasta CtrL stanga - coborare;

Furat elicopter
1. Aruncati carligul spre elicopter (tasta F);
2. Tastati litera S;
3. Impuscati tragatorul;
4. Apasati tasta E;
5. Formati cele patru numere afisate.

Agatare elicopter (puteti trage si in acest mod)
- Tasta Alt stanga (pentru revenire in elicopter apasati tasta E).

Nota: daca sunteti in elicopter si apasati tasta E veti cadea din elicopter.

Condusul elicopterului nu este foarte complicat - va veti obisnui repede cu comenzile.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)