Treceți la conținutul principal

Just Cause 2 - elicoptere

Am tot jucat Just Cause 2 in ultima perioada. Jocul (shooter aventura) este captivant, vast si extrem de dinamic. Poti circula cu masini, dube, camioane, autobuze, motociclete, scutere, barci, vapoare, avioane, elicoptere ... Practic, poti circula in joc cu orice mijoc de transport, nu exista restrictii.
Universul in care te misti este imens asa ca nu te poti plictisi. Fata de Just Cause 2 GTA 4 pare un joc limitat, pentru incepatori.

Smecheria in Just Cause 2 este consta in carligul cu care te poti agata de orice. Cu carligul te poti catara pe orice obiect, poti ucide, poti sari dintr-un loc in altul, poti lua orice mijloc de transport. Carligul face toti banii in Just Cause 2.
Ma voi opri aici cu descrierea generala a jocului - voi face un review mai amplu in viitorul apropiat (il puteti citi deja aici).

Un slideshow cu cateva imagini din joc.


In Just Cause 2 elicopterul este, fara indoiala, arma suprema. Exista trei tipuri de elicoptere: simple, militare transport trupe (fara arme) si militare de lupta. Cele militare de lupta au doua versiuni: cu mitraliera si mitraliera + rachete. Cel din urma este cel mai eficient elicopter din joc.
Elicopterele pot fi gasite free in bazele militare, in aeroporturi, pe unele cladiri sau pot fi furate de la pilotii atacatori. Daca inaintezi destul vei putea cumpara elicopter cu mitraliera.

Despre elicopterele din Just Cause 2 am realizat un clip postat putin mai jos.Comenzi tastatura

Condus elicopter
- Tastele WASD;
- Tasta Shift stanga - inaltare;
- Tasta CtrL stanga - coborare;

Furat elicopter
1. Aruncati carligul spre elicopter (tasta F);
2. Tastati litera S;
3. Impuscati tragatorul;
4. Apasati tasta E;
5. Formati cele patru numere afisate.

Agatare elicopter (puteti trage si in acest mod)
- Tasta Alt stanga (pentru revenire in elicopter apasati tasta E).

Nota: daca sunteti in elicopter si apasati tasta E veti cadea din elicopter.

Condusul elicopterului nu este foarte complicat - va veti obisnui repede cu comenzile.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.