17 octombrie 2012

Manipularea prin media a corporatistilor globalisti

Este cunoscut faptul ca globalistii provoaca panica cu scopul de a manipula. Prin intermediul corporatiilor media pe care le detin sau le controleaza, acestia lanseaza tot felul de petarde pentru a zapaci creierele tuturor. Respectivii creaza si grafice, realizeaza tot felul de statistici, intocmesc rapoarte, fac orice pentru a convinge. Toate aceste manipulari sunt folosite asiduu pentru realizarea planului globalist.

Intr-un articol aparut astazi pe economica.net fundatia Bertelsmann atrage atentia ca iesirea Greciei din spatiul euro ar declansa iadul pe pamant. Bineinteles ca pentru globalisti proiectul monedei euro este obligatoriu. Cum s-ar mai putea controla totul daca fiecare tara ar avea moneda proprie? E mai simplu sa-i aduni pe toti sub euro apoi sa-i controlezi prin intermediul unei comisii obediente (fata de globalisti): controversata comisia europeana. Planul globalist este bine pus la punct din aceasta perspectiva.

Articolul panicard este, firesc, plin de petarde si fumigene: "ar zgudui","dimensiuni catastrofale", "efectele nefaste", "falimente statale", "profunda recesiune", "pierderi de mii de miliarde" (ale cui oare?), "faliment in lant", "risc de contagiune", "incendiu in lant".
Observati cate expresii devastatoare intr-un articol de cateva randuri? Dupa ce citesti un asemenea articol ai impresia ca nu mai exista nicio speranta, ca totul se va narui. Iesirea Greciei din zona euro pare a declansa sfarsitul omenirii.
Instituirea panicii - aceasta-i doar o tehnica folosita de globalisti pentru a manipula masele.

Ok, insa cine este aceasta fundatie germana care ne inspaimanta in halul asta? Apoi, cum se face ca ditamai agentia EFE preia o stire publicata de o simpla fundatie? Se pare ca fundatia Bertelsmann nu este chiar o simpla fundatie ci este cea mai mare fundatie non-profit din Germania. In spatele acestei fundatii se afla corporatia media Bertelsmann AG. Uite cum se limpezesc apele. Ce bun este Internetul ...

Chiar de pe wikipedia.org aflu ca fundatia promoveaza ideile neoliberale cum ar fi renuntarea la sistemul gratuit de invatamant. In sistemele neoliberale sanatatea si invatamantul sunt numai pe bani, nimic nu mai este gratuit. Cine aduna toti acesti bani? Bineinteles, corporatiile.

Citind, am descoperit lucruri si mai surprinzatoare: Bertelsmann a fost principalul propagandist al nazistilor in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Heinrich Mohn, proprietarul companiei chiar a donat bani escadroanelor naziste SS. Nu-i draguta istoria companiei germane Bertelsmann? Chiar deloc.

Reinhard Mohn (unul dintre fii), fondatorul fundatiei in 1977, a fost si un respectabil membru al Clubului de la Roma (masoni). Ia uite cum am ajuns la corporatistii globalisti. Caz inchis.

Cam asta este. Multi oficiali de la Bruxelles sunt condusi de acesti corporatisti globalisti. Media este controlata tot de corporatistii globalisti asa cum se poate observa si din textul de mai sus. Astia controleaza tot astazi. Este bine sa filtram cu atentie informatiile care se perinda pe la TV sau prin publicatiile online de mare trafic.
Cat despre articolul din postare: o simpla petarda globalista.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)