Treceți la conținutul principal

Manipularea prin media a corporatistilor globalisti

Este cunoscut faptul ca globalistii provoaca panica cu scopul de a manipula. Prin intermediul corporatiilor media pe care le detin sau le controleaza, acestia lanseaza tot felul de petarde pentru a zapaci creierele tuturor. Respectivii creaza si grafice, realizeaza tot felul de statistici, intocmesc rapoarte, fac orice pentru a convinge. Toate aceste manipulari sunt folosite asiduu pentru realizarea planului globalist.

Intr-un articol aparut astazi pe economica.net fundatia Bertelsmann atrage atentia ca iesirea Greciei din spatiul euro ar declansa iadul pe pamant. Bineinteles ca pentru globalisti proiectul monedei euro este obligatoriu. Cum s-ar mai putea controla totul daca fiecare tara ar avea moneda proprie? E mai simplu sa-i aduni pe toti sub euro apoi sa-i controlezi prin intermediul unei comisii obediente (fata de globalisti): controversata comisia europeana. Planul globalist este bine pus la punct din aceasta perspectiva.

Articolul panicard este, firesc, plin de petarde si fumigene: "ar zgudui","dimensiuni catastrofale", "efectele nefaste", "falimente statale", "profunda recesiune", "pierderi de mii de miliarde" (ale cui oare?), "faliment in lant", "risc de contagiune", "incendiu in lant".
Observati cate expresii devastatoare intr-un articol de cateva randuri? Dupa ce citesti un asemenea articol ai impresia ca nu mai exista nicio speranta, ca totul se va narui. Iesirea Greciei din zona euro pare a declansa sfarsitul omenirii.
Instituirea panicii - aceasta-i doar o tehnica folosita de globalisti pentru a manipula masele.

Ok, insa cine este aceasta fundatie germana care ne inspaimanta in halul asta? Apoi, cum se face ca ditamai agentia EFE preia o stire publicata de o simpla fundatie? Se pare ca fundatia Bertelsmann nu este chiar o simpla fundatie ci este cea mai mare fundatie non-profit din Germania. In spatele acestei fundatii se afla corporatia media Bertelsmann AG. Uite cum se limpezesc apele. Ce bun este Internetul ...

Chiar de pe wikipedia.org aflu ca fundatia promoveaza ideile neoliberale cum ar fi renuntarea la sistemul gratuit de invatamant. In sistemele neoliberale sanatatea si invatamantul sunt numai pe bani, nimic nu mai este gratuit. Cine aduna toti acesti bani? Bineinteles, corporatiile.

Citind, am descoperit lucruri si mai surprinzatoare: Bertelsmann a fost principalul propagandist al nazistilor in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Heinrich Mohn, proprietarul companiei chiar a donat bani escadroanelor naziste SS. Nu-i draguta istoria companiei germane Bertelsmann? Chiar deloc.

Reinhard Mohn (unul dintre fii), fondatorul fundatiei in 1977, a fost si un respectabil membru al Clubului de la Roma (masoni). Ia uite cum am ajuns la corporatistii globalisti. Caz inchis.

Cam asta este. Multi oficiali de la Bruxelles sunt condusi de acesti corporatisti globalisti. Media este controlata tot de corporatistii globalisti asa cum se poate observa si din textul de mai sus. Astia controleaza tot astazi. Este bine sa filtram cu atentie informatiile care se perinda pe la TV sau prin publicatiile online de mare trafic.
Cat despre articolul din postare: o simpla petarda globalista.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!