23 noiembrie 2012

Cartelul bancherilor

Lumea este condusa de bancherii internationali? Au ajuns acestia sa aiba influenta asupra politicienilor?

Candva, la inceputul secolului XX, un grup de bancheri a obtinut puteri mult mai mari decat ar fi fost firesc. Acest grup a obtinut dreptul de a tipari si tranzactiona moneda in numele statului. Din acel moment puterea bancherilor respectivi a crescut enorm. Puterea statala a fost nevoita sa tina cont de parerea acestui grup in toate deciziile luate.

Anselm Rotschild, unul dintre bancherii globalisti, spunea:
"Dati-mi puterea de a detine banii natiunii si nu-mi pasa cine face legile."


Decizia de a oferi puteri sporite bancherilor a fost o greseala majora care a costat foarte mult omenirea. Criza din 1929 si cea actuala de cine au fost declansate? Cine a avut profit in vreme de criza?

Bancherii pot fi comparati cu niste camatari legali, in costum si cravata. Baietii astia secretosi au ajuns sa produca sume colosale nefacand mai nimic. Avem nevoie de bancheri insa acestia trebuie sa aiba puteri limitate, asa cum au si celelalte categorii sociale profesionale.

Bancherii au ajuns sa ceara pana si modificarea legilor pentru a nu le scadea cumva profitul. Bancherii vor, bancherii doresc, bancherii spun, bancherii sunt de parere ca ... Toata ziua auzim vorbindu-se despre acesti bancheri. Acest grup a inceput sa-si imagineze ca are un statut special.

In ultimii ani, datorita informatiilor libere de pe internet, au inceput sa iasa la iveala schemele prin care face bani acest grup de baieti destepti.

In acest moment bancherii globalisti au preluat puterea la nivel mondial. Uniunea Europeana este condusa in fundal de acest grup de bancheri si de un alt grup restrans de corporatisti.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)