Treceți la conținutul principal

Cartelul bancherilor

Lumea este condusa de bancherii internationali? Au ajuns acestia sa aiba influenta asupra politicienilor?

Candva, la inceputul secolului XX, un grup de bancheri a obtinut puteri mult mai mari decat ar fi fost firesc. Acest grup a obtinut dreptul de a tipari si tranzactiona moneda in numele statului. Din acel moment puterea bancherilor respectivi a crescut enorm. Puterea statala a fost nevoita sa tina cont de parerea acestui grup in toate deciziile luate.

Anselm Rotschild, unul dintre bancherii globalisti, spunea:
"Dati-mi puterea de a detine banii natiunii si nu-mi pasa cine face legile."


Decizia de a oferi puteri sporite bancherilor a fost o greseala majora care a costat foarte mult omenirea. Criza din 1929 si cea actuala de cine au fost declansate? Cine a avut profit in vreme de criza?

Bancherii pot fi comparati cu niste camatari legali, in costum si cravata. Baietii astia secretosi au ajuns sa produca sume colosale nefacand mai nimic. Avem nevoie de bancheri insa acestia trebuie sa aiba puteri limitate, asa cum au si celelalte categorii sociale profesionale.

Bancherii au ajuns sa ceara pana si modificarea legilor pentru a nu le scadea cumva profitul. Bancherii vor, bancherii doresc, bancherii spun, bancherii sunt de parere ca ... Toata ziua auzim vorbindu-se despre acesti bancheri. Acest grup a inceput sa-si imagineze ca are un statut special.

In ultimii ani, datorita informatiilor libere de pe internet, au inceput sa iasa la iveala schemele prin care face bani acest grup de baieti destepti.

In acest moment bancherii globalisti au preluat puterea la nivel mondial. Uniunea Europeana este condusa in fundal de acest grup de bancheri si de un alt grup restrans de corporatisti.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.