Treceți la conținutul principal

Istoria globalismului (video)

Noua ordine mondiala condusa de un guvern mondial. Ideea nu este noua - de-a lungul timpului dictatori si diverse elite au visat la o noua ordine mondiala.
Hitler insusi declara:

"National-socialismul va folosi propria revolutie pentru stabilirea unei noi ordini mondiale!"

In ciorba globalista principalele ingrediente sunt: marii bancheri, corporatistii, ONU, CFR, Bilderberg, UE. Pe langa acestea mai graviteaza si alte organizatii, grupuri, personalitati, asociatii neguvernamentale.

Scenariu pe scurt
Dupa ce criza economica (provocata) va distruge destule economii, va fi impus un nou tip de socialism global in care corporatiile vor conduce impreuna cu statul. Noua dictatura socialista globala va avea si o puternica componenta ecofascista prin intermediu careia va putea fi implementata si depopularea planetei  (vezi si Agenda 21, document ONU).
Intr-un final va fi impus si biocipul (urmariti si documentarul "Ingerul Digital").
Cu toate ca este sustinut de documente oficiale, sper ca acest scenariu sumbru sa nu se infaptuiasca.Intreg documentarul Endgame (Alex Jones) poate fi urmarit aici.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Maximilian - Arată Bine feat. MefX & DJ Oldskull (Cenzurat)

Clipul e bun :).

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Cel mai mare elicopter din lume ridica in aer un elicopter militar american (video)

Ati vazut vreodata un elicopter de peste 10 tone stand in aer fara ca elicele sa functioneze? Nici eu ... pana acum.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Cel mai mare excavator din lume (video)

Stiam ca exista camioane gigant insa habar n-aveam ca exista si excavatoare de dimensiuni uriase.