09 noiembrie 2012

ITU doreste controlul internetului?

Anul acesta, in Dubai, intre 3-14 decembrie va avea loc conferinta mondiala ITU (organizatie ONU).

De ce organizeaza ITU (International Telecommunication Union) o conferinta globala? Motivele oficiale sunt legate de - bineinteles - cybersecurity adica de securitatea in Internet. Multi se tem, insa, ca motivul real este altul si anume impunerea unor reguli si restrictii care vor duce, intr-un final, la restrangerea dreptului de exprimare in online.


Pana acum Internetul a functionat liber, fara o entitate globalista care sa impuna reguli. Cine are interes ca acest lucru sa se schimbe: guvernele si corporatistii.

Mostra articol 34 din constitutia ITU (au si constitutie ???):
 " ... pentru a bloca orice telecomunicare privata care poate aparea ca periculoasa pentru stat sau contrara legilor, ordinii publice sau decentei." 

Contrara decentei??? Se poate ceva mai rau pentru libertatea de exprimare?

Care sunt tarile care au cerut imperativ regularizarea internetului? Rusia si China.

Am dubii in legatura cu faptul ca numai cele doua tari ar dori regularizarea internetului. Cred ca cele doua tari au fost bagate, pur si simplu, in fata. Cele mai multe tari isi doresc o regularizare a internetului pentru a putea controla libertatea de exprimare. Libertatea de exprimare din internet deranjeaza de mult timp, nu de ieri de astazi.
Globalistii se lupta de cativa ani sa controleze internetul iar ITU, avand acoperire globala, pare o optiune potrivita.O regularizare excesiva nu va duce la nimic altceva decat la distrugerea partiala a internetului - nu am nicio indoiala. Internetul s-a dezvoltat in ritm accelerat si datorita faptului ca a fost un mediu liber care a permis anonimitatea.

Securitatea in internet a fost motivul invocat asiduu de globalisti. Globalistii vor sa creeze iluzia ca suntem atacati masiv din toate partile de hackeri. Totul tine de imaginatie caci userul simplu nu este afectat prea tare de atacurile hackerilor. Siteurile atacate de hackeri au fost corporatiste sau guvernamentale iar atacurile nu au afectat in vreun fel structura internetului. Se vorbeste si despre posibilitatea hackerilor de a ataca retele electrice sau alte obiective strategice. Motivatii de acest gen nu stau in picioare deoarece obiectivele strategice au propriile retele bine securizate, cele mai multe dintre acestea nefiind conectate la reteaua globala.

Am destule motive sa cred ca tinta conferintei ITU din decembrie este userul simplu, mai precis indepartarea anonimatului din Internet intr-un viitor apropiat. Sper sa ma insel.

Ma intreb (conspirativ): vor exista atacuri ale hackerilor inaintea conferintei ITU din decembrie?

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)