Treceți la conținutul principal

ITU doreste controlul internetului?

Anul acesta, in Dubai, intre 3-14 decembrie va avea loc conferinta mondiala ITU (organizatie ONU).

De ce organizeaza ITU (International Telecommunication Union) o conferinta globala? Motivele oficiale sunt legate de - bineinteles - cybersecurity adica de securitatea in Internet. Multi se tem, insa, ca motivul real este altul si anume impunerea unor reguli si restrictii care vor duce, intr-un final, la restrangerea dreptului de exprimare in online.


Pana acum Internetul a functionat liber, fara o entitate globalista care sa impuna reguli. Cine are interes ca acest lucru sa se schimbe: guvernele si corporatistii.

Mostra articol 34 din constitutia ITU (au si constitutie ???):
 " ... pentru a bloca orice telecomunicare privata care poate aparea ca periculoasa pentru stat sau contrara legilor, ordinii publice sau decentei." 

Contrara decentei??? Se poate ceva mai rau pentru libertatea de exprimare?

Care sunt tarile care au cerut imperativ regularizarea internetului? Rusia si China.

Am dubii in legatura cu faptul ca numai cele doua tari ar dori regularizarea internetului. Cred ca cele doua tari au fost bagate, pur si simplu, in fata. Cele mai multe tari isi doresc o regularizare a internetului pentru a putea controla libertatea de exprimare. Libertatea de exprimare din internet deranjeaza de mult timp, nu de ieri de astazi.
Globalistii se lupta de cativa ani sa controleze internetul iar ITU, avand acoperire globala, pare o optiune potrivita.O regularizare excesiva nu va duce la nimic altceva decat la distrugerea partiala a internetului - nu am nicio indoiala. Internetul s-a dezvoltat in ritm accelerat si datorita faptului ca a fost un mediu liber care a permis anonimitatea.

Securitatea in internet a fost motivul invocat asiduu de globalisti. Globalistii vor sa creeze iluzia ca suntem atacati masiv din toate partile de hackeri. Totul tine de imaginatie caci userul simplu nu este afectat prea tare de atacurile hackerilor. Siteurile atacate de hackeri au fost corporatiste sau guvernamentale iar atacurile nu au afectat in vreun fel structura internetului. Se vorbeste si despre posibilitatea hackerilor de a ataca retele electrice sau alte obiective strategice. Motivatii de acest gen nu stau in picioare deoarece obiectivele strategice au propriile retele bine securizate, cele mai multe dintre acestea nefiind conectate la reteaua globala.

Am destule motive sa cred ca tinta conferintei ITU din decembrie este userul simplu, mai precis indepartarea anonimatului din Internet intr-un viitor apropiat. Sper sa ma insel.

Ma intreb (conspirativ): vor exista atacuri ale hackerilor inaintea conferintei ITU din decembrie?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Data aparitie GTA V pentru PC

Rockstar le-a dat o veste buna fanilor jocului GTA V, anuntand data aparitiei pentru PC.

Hitler - cum se instaureaza o dictatura (video)

Din pacate, in secolul XX, Europa a trecut prin fascism, nazism, comunism, bolsevism. Aceste sisteme totalitare, izvorate din socialism, au creat dictaturi sangeroase. In fruntea acestor sisteme s-a aflat, inevitabil, cate un "tatuc" psihopat care s-a considerat, fireste, un vizionar intelept. Hitler s-a bazat pe o "elita" formata dintr-o adunatura de indivizi malefici, multi dintre acestia avand grave probleme psihice.
Foarte important de retinut este faptul ca toate aceste sisteme dictatoriale au creat genocide invocand "binele comun", "binele comunitatii", "o viata mai buna pentru toti". In cadrul acestor sisteme totalitarebinele individului n-a contat niciodata.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

GTA 5 pentru PC?

Sute de mii de gameri asteapta versiunea GTA 5 pentru PC. De ce intarzie atat de mult aceasta versiune si cand va aparea?