Treceți la conținutul principal

Tirania globalistilor UE - interviu Alex Jones cu Nigel Farage (video)

A devenit din ce in ce mai limpede pentru multi faptul ca UE nu se indreapta intr-o directie buna, ci dimpotriva, UE se transforma intr-o structura centralizata, dictatoriala, nedemocratica, in care cetatenii europeni nu au niciun cuvant de spus.
Acest aspect il reliefeaza si deputatul in Parlamentul European Nigel Farage, membru al partidului UKIP (Marea Britanie), printr-un interviu interesant oferit lui Alex Jones.

Idei principale ale interviului
- Euro nu "merge";
- "ajutoarele financiare" pentru Grecia nu ajung la poporul grec ci se intorc inapoi in bancile germane si franceze - grecii raman doar cu datoriile;
- somaj din ce in ce mai crescut;
- incercarea de a distruge suveranitatile tarilor;
- prim-ministrii din Grecia si Italia au fost indepartati si inlocuiti cu fosti angajati ai Goldman & Sachs;
- tehnocratii globalisti ai UE vor sa creeze o putere globala super-puternica care, pur si simplu, nu va functiona. Acestia vor sa monitorizeze internetul, comunicatiile, vor o noua uniune bancara, economica, fiscala, politica.
Nigel Farage mai adauga: "monstrul UE va deveni mult mai rau in urmatorii 2-3 ani."

UE=noua URSS
- Comisia europeana este populata cu fosti comunisti care au ocupat functii importante in partidele comuniste. Sase comisari UE au fost membrii ai partidului comunist sovietic, oameni care si-au distrus propriul popor;
- UE are o structura centralizata, specifica sistemului comunist;
- Aparitia unui nou simbol al UE reprezentat de o stea (steaua poate fi interperetata si ca pentagrama) galbena, plina de seceri si ciocane.

Nigel Farage:
"Globalistii UE isi imagineaza ca vom asimila planul lor, insa acestia se inseala deoarece suntem prea diferiti, prea diversi, vorbim limbi diferite, avem istorii si culturi diferite."
Total de acord.

"UE reprezinta un groaznic stat birocratic monstruos. Cred ca pana la urma este vorba de batalia dintre bine si rau."

"Acesta este un adevarat cosmar orwellian. Acest caz ilustreaza cat de putrede au devenit lucrurile."

"Aici este un imens razboi ideologic imens care se poarta intre cei care cred in libertatea de exprimare si libertate ... si acest nou stat birocratic monstruos care a trecut dincolo de procesul democratic."Nigel Farage incearca sa ne atentioneze asupra formei periculoase pe care a inceput sa o capete amalgamul UE. Deputatul britanic nu exagereaza cu nimic. Priviti in jur: baze de date, carduri, cipuri, biocipuri, camere de supraveghere peste tot, acte electronice, dorinta de a supraveghea internetul si toate mijlocele de comunicatiile, monitorizarea deplasarilor persoanelor. Toate acestea in timp ce europenii o duc din ce in ce mai rau.

UE=Noua URSS? O noua dictatura, sustinuta de tehnologie? Mi-e teama ca acest risc exista.
Sa nu uitam faptul ca EU este condusa de comisia europeana nealeasa de cetateni si ca vajnicii comisari europeni nu raspund in fata nimanui, la fel ca si comisarii sovietici. De observat si tendinta periculoasa de a "trece" peste parlamentele tarilor si peste vointa populara.

Tinand cont de ceea ce se intampla la nivel european nu e de mirare faptul ca nationalismul reapare in forta in Europa. Acest lucru se intampla deoarece cetatenii statelor europene realizeaza faptul ca tarile lor vor avea de pierdut daca sunt inghitite de suprastructura UE, suprastructura globalista dorita doar de cateva grupuri politice, bancheri si corporatisti.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Ministrul muncii nu intelege de ce oamenii prefera sa stea in somaj decat sa se mai angajeze

In Romania salariul a devenit atat de mic incat nu prea mai merita sa muncesti. Ma refer la salarii de 7-8 milioane, adica la cele 7-8 hartii cu care nu prea mai ai ce face.

In ultimii ani puterea de cumparare a romanilor a scazut dramatic. Pretul utilitatilor creste continuu, fara nicio noima, doar dupa bunul plac al unor baieti. Incepem sa depasim preturile utilitatilor din Germania, Franta, Italia si tot nu ne oprim. Si de ce ne-am opri? In fond, de ce sa nu avem cele mai mari preturi de pe Terra daca tot se poate.

Maximilian - Arată Bine feat. MefX & DJ Oldskull (Cenzurat)

Clipul e bun :).

Cel mai mare elicopter din lume ridica in aer un elicopter militar american (video)

Ati vazut vreodata un elicopter de peste 10 tone stand in aer fara ca elicele sa functioneze? Nici eu ... pana acum.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.