Treceți la conținutul principal

1 decembrie 2012 la Ploiesti

Sincer sa fiu, anii trecuti nu prea m-au interesat festivitatile organizate de 1 decembrie. Anul acesta am decis sa vad despre ce este vorba.

Cu cateva zile inainte incercasem sa aflu programul festivitatilor din Ploiesti insa nu am reusit sa-l aflu decat cu o zi inainte, seara. Spre dezamagirea mea in program nu erau trecute cine stie ce activitati.

Programul am reusit sa-l aflu, insa nu si ruta acestuia asa ca am plecat de-acasa mai devreme pentru a depista secretul bine pazit. La un moment dat am reusit sa gasesc punctul de plecare al defilarii. Pe drum l-am intrebat pe un politist ce stie despre defilare, daca este vreo parada militara. Mi-a raspuns ca nu stie decat ca o sa se dea fasole cu carnati la statuia Mihai Viteazul.

Dezorganizarea a fost omniprezenta - chiar si in dimineata respectiva putini stiau despre ce este vorba.

Dimineata, pe la 11.30, pe un traseu foarte scurt, au defilat politia rutiera, jandarmii si pompierii. Filmasem si parada respectiva insa ulterior am sters-o dandu-mi seama ca nu era ceva prea interesant - defilarea respectiva fusese extrem de modesta, aproape banala.

Trebuie sa subliniez faptul ca singurul lucru pe care speram sa-l vad era parada militara. Militari, tancuri, masini razboi ... ceva deosebit. N-am vazut nicio turela, nicio senila, nimic kaki. Dezamagire totala.

Defilarea slabuta de dimineata a fost oarecum salvata de doua avioane care au efectuat cateva acrobatii indraznete.

Seara lucrurile au stat ceva mai bine. Primaria anuntase ca va organiza un spectacol la ora 18.00, ora la care vor fi aprinse si beculetele din oras. Spectacolul de seara a fost mult mai interesant, jocurile de artificii fiind chiar reusite.Sper ca anul viitor sa existe si o parada militara iar programul sa fie popularizat mult mai eficient.

Articole asemanatoare:
Palatul Culturii din Ploiesti
Festivalul Castanilor Ploiesti

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.