Treceți la conținutul principal

Cele mai bine vandute jocuri video in 2012 - Amazon

Site-ul Amazon publica in fiecare an o lista cu cele mai bine vandute jocuri video.
Lista publicata de Amazon cuprinde 100 de pozitii.

Anul acesta primele 10 locuri au fost ocupate de:

1.   Halo 4 (Xbox 360/Microsoft)2.   Just Dance 4 (Nintendo Wii/UBI Soft)
3.   Call of Duty: Black Ops II (Xbox 360/Activision Inc)
4.   Assassin's Creed III (Xbox 360/UBI Soft)
5.   Call of Duty: Black Ops II (PlayStation 3/Activision Inc)
6.   Assassin's Creed III (PlayStation 3/UBI Soft)
7.   Madden NFL 13 (Xbox 360/Electronic Art)
8.   Diablo III: Standard Edition (Blizzard Entertainment)
9.   Just Dance 3 (Nintendo Wii/UBI Soft)
10. Borderlands 2 (Xbox 360/2K Games)

Pentru o lista relevanta cu cele mai  bune jocuri video trebuie sa luam in calcul si site-urile cu fisiere torrent, site-uri pe care veti gasi si liste cu cele mai descarcate jocuri pentru pc. Clasamentul difera putin, jocuri ca Far Cry 3, Hitman Absolution, Dishonored ocupand primele pozitii.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.