19 decembrie 2012

Colinde traditionale de Craciun (video)

Se apropie Craciunul. Clopotei, saniute, oameni mai buni. Ca sa nu stric atmosfera nu voi aminti si de inmultirea accidentelor auto, cresterea cheltuielilor si petardele care te pot baga in spital.

De 20 de ani, de sarbatorile de iarna, tot ascult "Jingle bells" si alte melodii americane. Sincer sa fiu, m-am cam saturat de "Jingle bells". Cred ca a cam sosit timpul sa ne reintoarcem la colindele traditionale.

Am petrecut cateva ore pe Youtube pentru a putea crea o lista cu cateva colinde traditionale de Craciun. Recunosc ca m-a ajutat si nevasta-mea care este profesoara de muzica (norocul meu). Sper sa va placa melodiile din playlist.

Craciunul, adica Nasterea Domnului, este una dintre cele mai importante sarbatori ale crestinilor, de aceea, colindele traditionale selectate mai jos au profunde mesaje crestinesti.

Off
Folosirea playlist-ului: apasati butonul play, apoi, click pe butonul cu sageata din partea dreapta a player-ului. Pentru selectarea unui anumit clip, click pe mica previzualizare din subsolul player-ului.
Daca apasati doar butonul play melodiile vor se vor derula automat, in functie de numarul vizualizarilor de pe Youtube.Playlist Colinde Craciun traditionale.
Daca doriti, puteti subscrie la canalul meu Youtube.

O alta sursa de colinde traditionale de Craciun (audio).

Daca mai stiti si alte colinde traditionale de Craciun, postati-le intr-un comentariu. Craciun Fericit!Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)