Treceți la conținutul principal

Colinde traditionale de Craciun (video)

Se apropie Craciunul. Clopotei, saniute, oameni mai buni. Ca sa nu stric atmosfera nu voi aminti si de inmultirea accidentelor auto, cresterea cheltuielilor si petardele care te pot baga in spital.

De 20 de ani, de sarbatorile de iarna, tot ascult "Jingle bells" si alte melodii americane. Sincer sa fiu, m-am cam saturat de "Jingle bells". Cred ca a cam sosit timpul sa ne reintoarcem la colindele traditionale.

Am petrecut cateva ore pe Youtube pentru a putea crea o lista cu cateva colinde traditionale de Craciun. Recunosc ca m-a ajutat si nevasta-mea care este profesoara de muzica (norocul meu). Sper sa va placa melodiile din playlist.

Craciunul, adica Nasterea Domnului, este una dintre cele mai importante sarbatori ale crestinilor, de aceea, colindele traditionale selectate mai jos au profunde mesaje crestinesti.

Off
Folosirea playlist-ului: apasati butonul play, apoi, click pe butonul cu sageata din partea dreapta a player-ului. Pentru selectarea unui anumit clip, click pe mica previzualizare din subsolul player-ului.
Daca apasati doar butonul play melodiile vor se vor derula automat, in functie de numarul vizualizarilor de pe Youtube.Playlist Colinde Craciun traditionale.
Daca doriti, puteti subscrie la canalul meu Youtube.

O alta sursa de colinde traditionale de Craciun (audio).

Daca mai stiti si alte colinde traditionale de Craciun, postati-le intr-un comentariu. Craciun Fericit!

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Regionalizarea Romaniei, Agenda 21 si Noua Ordine Mondiala

Multi se intreaba care este adevaratul scop al regionalizarii, masura globalista impusa de Bruxelles si promovata de o mare parte dintre politicienii globalisti romani.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Toshiba Satellite - dezactivare Boot Speed Fast in BIOS

Un numar mare de modele de laptop-uri Toshiba Satellite au optiunea Boot Speed in meniul din BIOS.