08 decembrie 2012

Sfarsitul lumii pe 21 decembrie 2012

Se apropie 21 decembrie 2012, data la care multi asteapta sa vina sfarsitul lumii.

Scenarii: calendarul mayas, sosirea extraterestrilor, inceperea razboiului, ciocnirea cu un corp ceresc ...
Multi isi fac deja provizii, se pregatesc sufleteste, isi iau la revedere de la cunoscuti. Pentru acestia ... ce sa spun ... vacanta placuta :). Tot pentru acestia as avea o rugaminte: daca tot vine sfarsitul lumii si nu mai aveti ce face cu bunurile voastre n-ati putea sa mi le donati? La notariat, cu acte in regula. Accept aur, argint, platina, bani, vile, terenuri (intravilan), masini, laptop-uri noi, televizoare diagonala mare, aparate foto DSLR (mai noi), camere video profesionale (preferabil Sony), aproape orice.

Cand eram pustan am pacalit cateva tipe bune cu "sfarsitul lumii" si a fost foarte bine si frumos. Daca n-as fi fost casatorit acceptam si femei - pe ultima suta de metri, inainte de "sfarsit". Astazi nu mai este cazul.

Pentru noi, crestinii, lucrurile sunt foarte simple caci in Biblie scrie clar (Matei 24, 36):

 "Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl."

Deci, daca sunteti crestin/a nu aveti de ce va teme. Daca nu sunteti atunci habar n-am, insa, sfatul meu este sa va vedeti de treaba si sa va pregatiti pentru Craciun (Nasterea Domnului) si Revelion. Nu de alta, dar dimineata de 22 decembrie va fi una obisnuita, la fel ca toate celelalte dimineti din an.
Textul cu donatia a fost o gluma. Sarbatori fericite!

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)