Treceți la conținutul principal

Sovietele, intelegerile dintre Hitler si Stalin si "Omul Nou" (film)


Istoria Europei secolului XX continua sa surprinda. Al doilea razboi mondial ascunde actiuni/evenimente care ar trebui cunoscute de catre toata lumea. Daca am putea intelege care au fost motivele reale ale declansarii acelui razboi mondial in care au pierit peste 70 de milioane de persoane am putea evita, probabil, declansarea unui al treilea.
Oricat de greu ar fi de crezut, multe dintre realitatile care au condus la declansarea celui de-al doilea razboi mondial sunt prezente si astazi.

Recent am vizionat un documentar foarte interesant pe youtube: Povestea sovietelor. Documentarul dezvaluie intelegeri secrete intre Hitler si Stalin, legatura dintre armata sovietica si cea nazista, parteneriatul dintre NKVD (KGB) si Gestapo.
Comunismul este ideologia care a creat o punte de legatura intre cele doua sisteme criminale, ideologie care isi are radacinile in materialismul marxist.

Ambele regimuri - cel sovietic si cel nazist - au incercat sa implementeze tezele diabolice ale lui Karl Marx, in moduri diferite.
Ambele regimuri au dorit crearea Omului nou, o aberatie zamislita de un creier bolnav.

Dupa ce vizionezi documentarul te intrebi cine a fost mai diabolic? Hilter, Stalin sau Karl Marx? Sa nu-l uitam nici pe criminalul Lenin, bineinteles.

Cruzimea inimaginabila de care dadea dovada Stalin depaseste intelegerea umana. Infometarea ucrainienilor, masacrul de la Katyn, crimele contra propriului popor, deportarile masive, experimentele medicale oribile sunt doar cateva dintre actiunile intreprinse de acest monstru. Stalin a ucis peste 20 de milioane de oameni, majoritatea dintre acestia fiind declarati "dusmani de clasa". 

Referitor la exaltatul Hitler am creat deja un post.

Intrebare: ar mai fi existat toate atrocitatile amintite mai sus daca n-ar fi existat germanul Karl Heinrich Marx? Un filozof respectabil sau un individ malefic?

Doua citate din Marx:
"Instrumentele de tortura sunt bune, deoarece asigura locuri de munca, atat fierarilor, cat si calailor..."

"Tot ce exista merita sa fie distrus."
Aceste doua citate imi ajung pentru a-mi forma o opinie. Deocamdata ma opresc aici deoarece despre Karl Marx (mason?) voi crea un post special. In acelasi post ma voi referi si la germanul Friedrich Engels. Cei doi  au creat marxismul.

In documentar mai apare si George Bernard Shaw, un batranel patetic, mare admirator al eugeniei.

Urmariti acest documentar cutremurator, nerecomandat copiilor.
Apasati butonul CC pentru subtitrarea in limba romana.Sa nu ne imaginam ca marxismul nu salasluieste, inca, in mintile tulburate ale unora.

Sa fim atenti atunci cand auzim vorbindu-se de un om nou, o lume noua sau orice ar fi nou - istoria ne demonstreaza ca, de cele mai multe ori, asa apar dictaturile.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Ministrul muncii nu intelege de ce oamenii prefera sa stea in somaj decat sa se mai angajeze

In Romania salariul a devenit atat de mic incat nu prea mai merita sa muncesti. Ma refer la salarii de 7-8 milioane, adica la cele 7-8 hartii cu care nu prea mai ai ce face.

In ultimii ani puterea de cumparare a romanilor a scazut dramatic. Pretul utilitatilor creste continuu, fara nicio noima, doar dupa bunul plac al unor baieti. Incepem sa depasim preturile utilitatilor din Germania, Franta, Italia si tot nu ne oprim. Si de ce ne-am opri? In fond, de ce sa nu avem cele mai mari preturi de pe Terra daca tot se poate.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Maximilian - Arată Bine feat. MefX & DJ Oldskull (Cenzurat)

Clipul e bun :).

Cel mai mare elicopter din lume ridica in aer un elicopter militar american (video)

Ati vazut vreodata un elicopter de peste 10 tone stand in aer fara ca elicele sa functioneze? Nici eu ... pana acum.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.