Treceți la conținutul principal

Convietuire om-tigru (video)

De cate ori vizionez un clip in care oamenii se joaca cu tigrii raman uimit.

Toata lumea stie ca tigrul este un animal salbatic, carnivor. Si totusi ... cum ajung tigrii sa convietuiasca cu oamenii? In ce conditii se poate intampla asa ceva? Se pare ca un element important al unei relatii pasnice om-tigru este ca tigrul sa fie crescut de mic. Sa-l hranesti, sa te joci cu el, sa-l ingrijesti, sa-l cunosti.

Sunt fascinat, la fel ca multi altii, de frumusetea acestor pisici uriase. Daca tigrii ar fi domestici mi-as lua imediat unul. Dar nu sunt domestici, asa ca ma multumesc cu Botosica (vreo 2 kg) - o pisicuta dragastoasa - careia ii place sa doarma pe carcasa unitatii pc (minitower). Am expus "fiara" mai jos. Nu prea aduce cu tigrul, nu? Ma gandeam eu ...


Tigrul, aceasta pisica salbatica de mari dimensiuni, poate depasi 300 de kg. Te poti juca cu un animal carnivor de un sfert de tona? Se pare ca, in anumite conditii, este posibil.

tigru

Cu toate ca sunt fascinat de tigrii, consider ca locul acestora este in jungla, nu in captivitate, pentru a face pe plac oamenilor.

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Regionalizarea Romaniei, Agenda 21 si Noua Ordine Mondiala

Multi se intreaba care este adevaratul scop al regionalizarii, masura globalista impusa de Bruxelles si promovata de o mare parte dintre politicienii globalisti romani.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Toshiba Satellite - dezactivare Boot Speed Fast in BIOS

Un numar mare de modele de laptop-uri Toshiba Satellite au optiunea Boot Speed in meniul din BIOS.