Treceți la conținutul principal

FMI recunoaste ca austeritatea a fost o greseala

In ultimii ani globalistii au tot promovat austeritatea afirmand ca aceasta este una dintre masurile obligatorii pentru a stabiliza economiile nationale. Urmarea? S-au inchis zeci de spitale si scoli, au fost taiate (degeaba) salariile oamenilor.
Pe langa toate aceste dezastre economia nationala a sucombat, am fost indatorati (inutil) la bancherii mondiali iar resursele naturale si parti functionale ale economiei au fost date aproape pe degeaba.

Acum FMI recunoaste ca austeritatea a fost o greseala. O vorba veche spune ca "Cine greseste plateste!". Cum ar trebui sa plateasca FMI pentru greseli atat de grave?

Austeritatea a fost metoda prin care s-a stopat dezvoltarea economica a natiunilor. Nu te poti dezvolta taind continuu din cheltuieli. Imi amintesc cum Frau Merkel o tot dadea obsesiv cu austeritatea pe toate canalele media.

De mult timp trebuia sa incetam relatiile cu FMI. Acum iar au sosit baietii in Romania, probabil pentru un nou acord. Ce inseamna acord cu FMI? O indatorare si o colonizare mai profunda a tarii adica nimic bun.

Am ajuns sa cerem voie unor bancheri pentru a creste salariul minim? Da, in acest hal am ajuns.

Probabil ca multi stiu ca valurile de liberalizari (scumpiri) din toti acesti ani - care au saracit populatia peste masura - sunt impuse de la Bruxelles. Am trai mult mai bine fara aceste liberalizari insa nu se poate, nu suntem lasati. La un moment dat, cativa oficiali de-ai nostri au semnat cu baietii de la Bruxelles niste tratate impovaratoare pentru noi. Se gandeste cineva sa renegocieze aceste tratate? Ha-ha-ha ... nici gand! Trebuie sa urmam programul liberalizarilor (scumpiri peste scumpiri peste scumpiri ...).

Ma intorc la FMI. E bine ca bancherii recunosc ca austeritatea a fost o tampenie dezastruoasa. Ok! Si? Mai departe? Plateste cineva tampeniile sau o lasam asa? Ma gandesc ca multi au platit cu viata aceste masuri de austeritate. Conteaza?

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!