Treceți la conținutul principal

FMI recunoaste ca austeritatea a fost o greseala

In ultimii ani globalistii au tot promovat austeritatea afirmand ca aceasta este una dintre masurile obligatorii pentru a stabiliza economiile nationale. Urmarea? S-au inchis zeci de spitale si scoli, au fost taiate (degeaba) salariile oamenilor.
Pe langa toate aceste dezastre economia nationala a sucombat, am fost indatorati (inutil) la bancherii mondiali iar resursele naturale si parti functionale ale economiei au fost date aproape pe degeaba.

Acum FMI recunoaste ca austeritatea a fost o greseala. O vorba veche spune ca "Cine greseste plateste!". Cum ar trebui sa plateasca FMI pentru greseli atat de grave?

Austeritatea a fost metoda prin care s-a stopat dezvoltarea economica a natiunilor. Nu te poti dezvolta taind continuu din cheltuieli. Imi amintesc cum Frau Merkel o tot dadea obsesiv cu austeritatea pe toate canalele media.

De mult timp trebuia sa incetam relatiile cu FMI. Acum iar au sosit baietii in Romania, probabil pentru un nou acord. Ce inseamna acord cu FMI? O indatorare si o colonizare mai profunda a tarii adica nimic bun.

Am ajuns sa cerem voie unor bancheri pentru a creste salariul minim? Da, in acest hal am ajuns.

Probabil ca multi stiu ca valurile de liberalizari (scumpiri) din toti acesti ani - care au saracit populatia peste masura - sunt impuse de la Bruxelles. Am trai mult mai bine fara aceste liberalizari insa nu se poate, nu suntem lasati. La un moment dat, cativa oficiali de-ai nostri au semnat cu baietii de la Bruxelles niste tratate impovaratoare pentru noi. Se gandeste cineva sa renegocieze aceste tratate? Ha-ha-ha ... nici gand! Trebuie sa urmam programul liberalizarilor (scumpiri peste scumpiri peste scumpiri ...).

Ma intorc la FMI. E bine ca bancherii recunosc ca austeritatea a fost o tampenie dezastruoasa. Ok! Si? Mai departe? Plateste cineva tampeniile sau o lasam asa? Ma gandesc ca multi au platit cu viata aceste masuri de austeritate. Conteaza?

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.