16 ianuarie 2013

FMI recunoaste ca austeritatea a fost o greseala

In ultimii ani globalistii au tot promovat austeritatea afirmand ca aceasta este una dintre masurile obligatorii pentru a stabiliza economiile nationale. Urmarea? S-au inchis zeci de spitale si scoli, au fost taiate (degeaba) salariile oamenilor.
Pe langa toate aceste dezastre economia nationala a sucombat, am fost indatorati (inutil) la bancherii mondiali iar resursele naturale si parti functionale ale economiei au fost date aproape pe degeaba.

Acum FMI recunoaste ca austeritatea a fost o greseala. O vorba veche spune ca "Cine greseste plateste!". Cum ar trebui sa plateasca FMI pentru greseli atat de grave?

Austeritatea a fost metoda prin care s-a stopat dezvoltarea economica a natiunilor. Nu te poti dezvolta taind continuu din cheltuieli. Imi amintesc cum Frau Merkel o tot dadea obsesiv cu austeritatea pe toate canalele media.

De mult timp trebuia sa incetam relatiile cu FMI. Acum iar au sosit baietii in Romania, probabil pentru un nou acord. Ce inseamna acord cu FMI? O indatorare si o colonizare mai profunda a tarii adica nimic bun.

Am ajuns sa cerem voie unor bancheri pentru a creste salariul minim? Da, in acest hal am ajuns.

Probabil ca multi stiu ca valurile de liberalizari (scumpiri) din toti acesti ani - care au saracit populatia peste masura - sunt impuse de la Bruxelles. Am trai mult mai bine fara aceste liberalizari insa nu se poate, nu suntem lasati. La un moment dat, cativa oficiali de-ai nostri au semnat cu baietii de la Bruxelles niste tratate impovaratoare pentru noi. Se gandeste cineva sa renegocieze aceste tratate? Ha-ha-ha ... nici gand! Trebuie sa urmam programul liberalizarilor (scumpiri peste scumpiri peste scumpiri ...).

Ma intorc la FMI. E bine ca bancherii recunosc ca austeritatea a fost o tampenie dezastruoasa. Ok! Si? Mai departe? Plateste cineva tampeniile sau o lasam asa? Ma gandesc ca multi au platit cu viata aceste masuri de austeritate. Conteaza?Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)