21 ianuarie 2013

Kraftwin pe Facebook

Pe acest blog sunt postate cele mai noi video virale, stiri din domeniul tech si diverse, sfaturi utilizare sisteme de operare, prezentare aplicatii gratuite, prezentare jocuri si filme noi, descarcari wallpaper free, postari "cum sa" si multe alte informatii utile. Recent a fost adaugat si domeniul auto.

De cateva zile blogul Kraftwin are o pagina si pe Facebook. Ce va fi postat pe noua pagina Facebook a blogului? In primul rand mult mai multe video virale, compilatii video, glume camera ascunsa, fotografii, link-uri spre articole utile: descarcari wallpaper, jocuri noi, filme noi, muzica noua, subiecte "picante" sau sexy.
In linii mari informatie mai multa si mai variata, sub forma de link-uri. Bineinteles ca pe pagina Facebook a blogului Kraftwin veti gasi postate si link-uri catre articolele de pe blog.


Pe pagina Facebook a blogului veti putea comenta mult mai simplu articolele si puteti primi simple sfaturi tehnice daca aveti nevoie.
Click pentru pagina Facebook a blogului Kraftwin. Like, comment, share .Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)