Treceți la conținutul principal

Eurovision 2013 - piesele calificate in urma celor doua semifinale

Pe 9 martie, la TVR, va avea loc finala nationala a concursului Eurovision 2013.

Concurentii calificati in urma celor doua semifinale sunt:
 • Luminita Anghel
 • Electric Fence
 • Robert Turcescu (trupa Casa Presei)
 • Freestay
 • Cezar
 • Tudor Turcu
 • Ovidiu Anton
 • Al Mike si Renee Santana
 • Elena Carstea Muttard
 • Narcis Iustin Ianau
 • Andrei Leonte
 • Cristian Prajescu
Prea multa miorlaiala, prea mult Justin Bieber, voci si compozitii mediocre - nu prea exista calitate si nici viziune.

Singura piesa care mi-a placut este cea a Luminitei Anghel "Unique", insa, nu cred ca are prea multe sanse intr-un concurs din 2013.M-am uitat putin la cei cu care vom intra in competitie la Malmo si pot spune ca nu stam deloc bine. Nu ascund faptul ca imi place foarte mult Cascada, pe care o ascult de ani buni. Acum Cascada va reprezenta Germania cu piesa "Glorious". Ascultati piesa aici.

O alta piesa care mi s-a parut foarte buna este cea cu care Slovenia va participa la Eurovision 2013: Hannah - Straight Into Love.Ce sanse credeti ca avem? Nu prea multe, nu? Singurul care ne poate salva pare a fi Robert Turcescu, o amenintare serioasa pentru Cascada :).

Eu as fi selectat ceva din zona Fly Project, Emil Lassaria, Radio Killer, trupe care scot piese muzicale moderne cu care inregistreaza imediat audienta masiva. Oricum, aveam de unde alege caci muzica romaneasca s-a impus destul de bine in online. Probabil ca, in pestera TVR, salasluiesc in continuare dinozaurii baladisti si rockerii batrani.

Concursul Eurovision 2013 se va desfasura la Malmo (Suedia) pe 14,16 si 18 mai.

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!