Treceți la conținutul principal

Eurovision 2013 - piesele calificate in urma celor doua semifinale

Pe 9 martie, la TVR, va avea loc finala nationala a concursului Eurovision 2013.

Concurentii calificati in urma celor doua semifinale sunt:
 • Luminita Anghel
 • Electric Fence
 • Robert Turcescu (trupa Casa Presei)
 • Freestay
 • Cezar
 • Tudor Turcu
 • Ovidiu Anton
 • Al Mike si Renee Santana
 • Elena Carstea Muttard
 • Narcis Iustin Ianau
 • Andrei Leonte
 • Cristian Prajescu
Prea multa miorlaiala, prea mult Justin Bieber, voci si compozitii mediocre - nu prea exista calitate si nici viziune.

Singura piesa care mi-a placut este cea a Luminitei Anghel "Unique", insa, nu cred ca are prea multe sanse intr-un concurs din 2013.M-am uitat putin la cei cu care vom intra in competitie la Malmo si pot spune ca nu stam deloc bine. Nu ascund faptul ca imi place foarte mult Cascada, pe care o ascult de ani buni. Acum Cascada va reprezenta Germania cu piesa "Glorious". Ascultati piesa aici.

O alta piesa care mi s-a parut foarte buna este cea cu care Slovenia va participa la Eurovision 2013: Hannah - Straight Into Love.Ce sanse credeti ca avem? Nu prea multe, nu? Singurul care ne poate salva pare a fi Robert Turcescu, o amenintare serioasa pentru Cascada :).

Eu as fi selectat ceva din zona Fly Project, Emil Lassaria, Radio Killer, trupe care scot piese muzicale moderne cu care inregistreaza imediat audienta masiva. Oricum, aveam de unde alege caci muzica romaneasca s-a impus destul de bine in online. Probabil ca, in pestera TVR, salasluiesc in continuare dinozaurii baladisti si rockerii batrani.

Concursul Eurovision 2013 se va desfasura la Malmo (Suedia) pe 14,16 si 18 mai.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.