Treceți la conținutul principal

Globalistii mai dau un premiu ciudat pentru pace (video)

Presedintele francez Hollande primeste premiul pentru pace dupa interventia militarilor francezi in Mali. Funny.

Premiul va fi decernat de organizatia UNESCO, adica de o jucarie a globalistilor. Poti oferi un premiu pentru pace unor militari care ucid? Crima ramane crima, indiferent de motiv. Daca eu ma duc sa "fac curat" intr-un cartier rau famat, ucigand in dreapta si-n stanga, se numeste ca sunt un om al pacii???
Daca ar fi sa primesc vreun premiu acela ar putea fi oricare altul decat cel pentru pace.Dar n-ar trebui sa ne mai mire nimic dupa ce pana si UE a primit premiul Nobel pentru pace, nu? Globalistii au confiscat toate organizatiile de renume transformandu-le in banale instrumente de propaganda. Premii pentru pace la toata lumea, fara numar - dupa interesele globalistilor, bineinteles.

Habar n-am ce se intampla in Mali, o fosta colonie franceza. Am inteles ca este vorba despre interese legate de resursele bogate de aur ale acestei tari africane. Sa fie oare francezii interesati, in continuare, de aceste resurse? Sa mai existe oare colonialism? Nu pot sa cred. Intr-o lume atat de buna in care democratia si libertatea au invins? Hahahahaha! Scuze, nu ma pot opri din ras.

Tarile africane, din pacate, au ramas sub influenta fostilor colonizatori vestici care continua sa profite de pe urma uriaselor resurse ale Africii. Nu este vorba decat despre o noua forma de colonialism, mai moderna.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Ministrul muncii nu intelege de ce oamenii prefera sa stea in somaj decat sa se mai angajeze

In Romania salariul a devenit atat de mic incat nu prea mai merita sa muncesti. Ma refer la salarii de 7-8 milioane, adica la cele 7-8 hartii cu care nu prea mai ai ce face.

In ultimii ani puterea de cumparare a romanilor a scazut dramatic. Pretul utilitatilor creste continuu, fara nicio noima, doar dupa bunul plac al unor baieti. Incepem sa depasim preturile utilitatilor din Germania, Franta, Italia si tot nu ne oprim. Si de ce ne-am opri? In fond, de ce sa nu avem cele mai mari preturi de pe Terra daca tot se poate.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.