Treceți la conținutul principal

Globalistii mai dau un premiu ciudat pentru pace (video)

Presedintele francez Hollande primeste premiul pentru pace dupa interventia militarilor francezi in Mali. Funny.

Premiul va fi decernat de organizatia UNESCO, adica de o jucarie a globalistilor. Poti oferi un premiu pentru pace unor militari care ucid? Crima ramane crima, indiferent de motiv. Daca eu ma duc sa "fac curat" intr-un cartier rau famat, ucigand in dreapta si-n stanga, se numeste ca sunt un om al pacii???
Daca ar fi sa primesc vreun premiu acela ar putea fi oricare altul decat cel pentru pace.Dar n-ar trebui sa ne mai mire nimic dupa ce pana si UE a primit premiul Nobel pentru pace, nu? Globalistii au confiscat toate organizatiile de renume transformandu-le in banale instrumente de propaganda. Premii pentru pace la toata lumea, fara numar - dupa interesele globalistilor, bineinteles.

Habar n-am ce se intampla in Mali, o fosta colonie franceza. Am inteles ca este vorba despre interese legate de resursele bogate de aur ale acestei tari africane. Sa fie oare francezii interesati, in continuare, de aceste resurse? Sa mai existe oare colonialism? Nu pot sa cred. Intr-o lume atat de buna in care democratia si libertatea au invins? Hahahahaha! Scuze, nu ma pot opri din ras.

Tarile africane, din pacate, au ramas sub influenta fostilor colonizatori vestici care continua sa profite de pe urma uriaselor resurse ale Africii. Nu este vorba decat despre o noua forma de colonialism, mai moderna.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.