22 februarie 2013

Globalistii mai dau un premiu ciudat pentru pace (video)

Presedintele francez Hollande primeste premiul pentru pace dupa interventia militarilor francezi in Mali. Funny.

Premiul va fi decernat de organizatia UNESCO, adica de o jucarie a globalistilor. Poti oferi un premiu pentru pace unor militari care ucid? Crima ramane crima, indiferent de motiv. Daca eu ma duc sa "fac curat" intr-un cartier rau famat, ucigand in dreapta si-n stanga, se numeste ca sunt un om al pacii???
Daca ar fi sa primesc vreun premiu acela ar putea fi oricare altul decat cel pentru pace.Dar n-ar trebui sa ne mai mire nimic dupa ce pana si UE a primit premiul Nobel pentru pace, nu? Globalistii au confiscat toate organizatiile de renume transformandu-le in banale instrumente de propaganda. Premii pentru pace la toata lumea, fara numar - dupa interesele globalistilor, bineinteles.

Habar n-am ce se intampla in Mali, o fosta colonie franceza. Am inteles ca este vorba despre interese legate de resursele bogate de aur ale acestei tari africane. Sa fie oare francezii interesati, in continuare, de aceste resurse? Sa mai existe oare colonialism? Nu pot sa cred. Intr-o lume atat de buna in care democratia si libertatea au invins? Hahahahaha! Scuze, nu ma pot opri din ras.

Tarile africane, din pacate, au ramas sub influenta fostilor colonizatori vestici care continua sa profite de pe urma uriaselor resurse ale Africii. Nu este vorba decat despre o noua forma de colonialism, mai moderna.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)