Treceți la conținutul principal

Noul papa - se implineste profetia?

Cardinalul Tarcisio Pietro Evasio Bertone a fost numit un fel de papa "interimar".

Tarcisio Pietro Evasio Bertone va ocupa locul papei pana la numirea unui nou papa. Se pare ca am intuit bine iar profetiile Sfantului Malachi s-ar putea sa se implineasca.


In stirea pe care am luat-o de pe Mediafax se mai spune:

"La moartea Pontifului, toti sefii de congregatii din cadrul Curiei romane, adica secretarul de Stat, cardinalii prefecti, arhiepiscopii presedinti si membrii congregatiilor respective isi incetează functia. Exceptie fac Sambelanul Sfintei Biserici romane si Marele Penitent care continua sa se ocupe de afaceri curente".

Daca cineva ar dori sa controleze in vreun fel Biserica catolica acum ar fi momentul ideal. Din moment ce deciziile se iau de catre numai doua persoane lucrurile sunt mult mai simple, nu?
Nu cumva asta s-a urmarit?

Vom asista la "modernizarea Bisericii", la promovarea mai puternica a noii religii a globalistilor, ciudatenia New Age?

Intrebarea care imi vine in minte imediat este: a fost fortat fostul papa sa demisioneze? A fost santajat in vreun fel?

Cine ar fi avut un asemenea interes? Singurii la care ma gandesc sunt globalistii conspirativi care tes scenarii si impotriva Bisericii.

Am sentimentul ca toata povestea cu papa este o mare lucratura a globalistilor care doresc si instaurarea guvernului mondial prin intermediul caruia sa poata controla usor destinul fiecarui om de pe planeta. In acest moment puterea globalistilor este fantastica, acestia detinand corporatiile, bancile si toata mass-media (inclusiv cele din Romania).
Apropo de Romania, aproape toate trusturile de presa omit scrierea numelui intreg al lui Tarcisio Pietro Evasio Bertone, preferand denumirea Tarcisio  Bertone, fara Pietro. Omisiunea are vreo legatura cu Petrus Romanus?

S-ar putea ca cu Biserica catolica lucrurile sa se fi rezolvat (pentru globalisti). Urmeaza Biserica Ortodoxa? Ati observat, probabil, ultimele atacuri, inclusiv cele mediatice impotriva Bisericii Ortodoxe. Credeti ca aceste atacuri sunt intamplatoare? Sa nu fim naivi - nimic nu-i intamplator in televiziune.

Ultima intrebare: va mai fi ales vreun papa sau Tarcisio Pietro Evasio Bertone va conduce de-acum incolo Biserica catolica?

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.