06 februarie 2013

Poate se aude si la Spitalul Judetean Ploiesti - se interzice vanzarea botosilor sau halatelor de unica folosinta in spitale

In ianuarie am avut pe cineva internat in Spitalul Judetean Ploiesti.

De fiecare data, la intrarea in Spitalul Judetean Ploiesti, am fost intampinat de o angajata a spitalului care imi comunica faptul ca, daca vreau sa vizitez vreun pacient, trebuie sa-mi cumpar un halat de unica folosinta.

Nu mai fusesem prin spitale de ani buni asa ca m-am gandit ca o fi vorba de vreo camera ascunsa. Ce pusi pe glume's astia ... Ulterior aveam sa constat ca nu era vorba de nicio camera ascunsa ci de o dispozitie a conducerii spitalului.

Asa-zisul halat de unica folosinta reprezinta o gluma proasta, fiind vorba de o mini-pelerina care-ti acopera doar umerii - un fel de esarfa de plastic. Problema este ca gluma proasta costa 5 ron pe care trebuie sa-i achiti de cate ori vizitezi spitalul (smecheria este ca halatul este de unica folosinta). Nu e tare gaselnita celor de la Spitalul Judetean Ploiesti?

In prima zi de vizite am avut cateva schimburi de replici dure la intrare apoi, traind in Romania, am gasit metode pentru a ocoli tampenia asta.

Se pare, insa, ca smecheria asta va lua sfarsit. Astazi Raed Arafat a dat un comunicat in acest sens.

Mai adaug faptul ca, in Spitalul Judetean Ploiesti, ni s-a cerut sa platim toate medicamentele. Nu vorbesc despre "atentiile" aferente pentru ca lucrurile sa functioneze.

Aveti treaba la Spitalul Judetean Ploiesti si doriti sa parcati in fata spitalului? Hahahaha ...! Cata fantezie ... Va credeti in Occident? Parcarea asfaltata din fata spitalului este rezervata angajatilor spitalului. Cine'mparte parte'si face, nu? Vizitatorilor li s-a amenajat o ulita plina de noroi si gropi, neluminata, aflata in stanga spitalului, in camp.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)