Treceți la conținutul principal

Poate se aude si la Spitalul Judetean Ploiesti - se interzice vanzarea botosilor sau halatelor de unica folosinta in spitale

In ianuarie am avut pe cineva internat in Spitalul Judetean Ploiesti.

De fiecare data, la intrarea in Spitalul Judetean Ploiesti, am fost intampinat de o angajata a spitalului care imi comunica faptul ca, daca vreau sa vizitez vreun pacient, trebuie sa-mi cumpar un halat de unica folosinta.

Nu mai fusesem prin spitale de ani buni asa ca m-am gandit ca o fi vorba de vreo camera ascunsa. Ce pusi pe glume's astia ... Ulterior aveam sa constat ca nu era vorba de nicio camera ascunsa ci de o dispozitie a conducerii spitalului.

Asa-zisul halat de unica folosinta reprezinta o gluma proasta, fiind vorba de o mini-pelerina care-ti acopera doar umerii - un fel de esarfa de plastic. Problema este ca gluma proasta costa 5 ron pe care trebuie sa-i achiti de cate ori vizitezi spitalul (smecheria este ca halatul este de unica folosinta). Nu e tare gaselnita celor de la Spitalul Judetean Ploiesti?

In prima zi de vizite am avut cateva schimburi de replici dure la intrare apoi, traind in Romania, am gasit metode pentru a ocoli tampenia asta.

Se pare, insa, ca smecheria asta va lua sfarsit. Astazi Raed Arafat a dat un comunicat in acest sens.

Mai adaug faptul ca, in Spitalul Judetean Ploiesti, ni s-a cerut sa platim toate medicamentele. Nu vorbesc despre "atentiile" aferente pentru ca lucrurile sa functioneze.

Aveti treaba la Spitalul Judetean Ploiesti si doriti sa parcati in fata spitalului? Hahahaha ...! Cata fantezie ... Va credeti in Occident? Parcarea asfaltata din fata spitalului este rezervata angajatilor spitalului. Cine'mparte parte'si face, nu? Vizitatorilor li s-a amenajat o ulita plina de noroi si gropi, neluminata, aflata in stanga spitalului, in camp.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.