Treceți la conținutul principal

Urmatorul papa va fi si ultimul?

Papa Benedict al XVI-lea va demisiona. Ok. Cine-i va lua locul?
De ce a demisionat papa? A fost fortat de jocurile de culise de la Vatican sau din alta parte?A preferat papa sa se retraga nedorind sa fie partas la cine stie ce aranjamente obscure prezente sau viitoare? Nu cred ca vom afla prea curand adevaratul motiv. Oricum, demisia unui papa este ceva neobisnuit - in ultimii 600 de ani nu s-a mai intamplat asa ceva.

La cateva ore dupa anuntului demisiei Catedrala San Pietro (Sfantul Petru) a fost lovita de un fulger.Demisia oficiala a papei va avea loc la data de 28 februarie 2013. Cine-i va lua locul?

Deocamdata nu se stie exact, insa, cu aceasta ocazie, au iesit la iveala profetiile Sfantului Malachia (scrise in latina in secolul XII) despre papii care vor fi alesi.

Profetiile Sfantului Malachia

Sfantul Malachia a prezis ca urmatorul si ultimul papa va fi Petrus Romanus. O data cu inscaunarea acestuia va incepe si Apocalipsa, Roma devenind o ruina.

Tinand cont de aceasta profetie, multi s-au intrebat cine poate fi acest utim papa, Petrus Romanus.

Un posibil candidat ar putea fi Peter Tucson, cardinal de Ghana

Dar cel care corespunde cel mai bine profetiei este Tarcisio Pietro Evasio Bertone, un important cardinal italian.Bun. Pe cardinalul italian il cheama Pietro. Unde s-a nascut acesta? In Romano Canavese, o comuna din provincia Torino. Deci ... Pietro Romano/Petrus Romanus.

Este posibil ca profetia sa se implineasca si Petrus Romanus, ultimul papa, sa fie inscaunat. Ce va urma ulterior tinand cont de profetiile Sfantului Malachia? Va incepe o perioada neagra pentru Biserica, va aparea antihristul si va incepe Apocalipsa. Ca o parere personala, uitandu-ma la ce se intampla astazi in lume, nu as fi foarte mirat daca profetia s-ar implini. Noua Ordine Mondiala, globalistii, masonii, New Age, biocip, supraveghere totala ...

Ca lucrurile sa fie si mai infricosatoare, o anagramare a numelui Tarcisio poate avea ca rezultat Iscariot. Iscariot este Iuda Iscarioteanul, tradatorul Domnului Iisus.

Update:
- Tarcisio Pietro Evasio Bertone a fost ales "papa intermediar"

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Regionalizarea Romaniei, Agenda 21 si Noua Ordine Mondiala

Multi se intreaba care este adevaratul scop al regionalizarii, masura globalista impusa de Bruxelles si promovata de o mare parte dintre politicienii globalisti romani.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Toshiba Satellite - dezactivare Boot Speed Fast in BIOS

Un numar mare de modele de laptop-uri Toshiba Satellite au optiunea Boot Speed in meniul din BIOS.

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.