17 februarie 2013

Urmatorul papa va fi si ultimul?

Papa Benedict al XVI-lea va demisiona. Ok. Cine-i va lua locul?
De ce a demisionat papa? A fost fortat de jocurile de culise de la Vatican sau din alta parte?A preferat papa sa se retraga nedorind sa fie partas la cine stie ce aranjamente obscure prezente sau viitoare? Nu cred ca vom afla prea curand adevaratul motiv. Oricum, demisia unui papa este ceva neobisnuit - in ultimii 600 de ani nu s-a mai intamplat asa ceva.

La cateva ore dupa anuntului demisiei Catedrala San Pietro (Sfantul Petru) a fost lovita de un fulger.Demisia oficiala a papei va avea loc la data de 28 februarie 2013. Cine-i va lua locul?

Deocamdata nu se stie exact, insa, cu aceasta ocazie, au iesit la iveala profetiile Sfantului Malachia (scrise in latina in secolul XII) despre papii care vor fi alesi.

Profetiile Sfantului Malachia

Sfantul Malachia a prezis ca urmatorul si ultimul papa va fi Petrus Romanus. O data cu inscaunarea acestuia va incepe si Apocalipsa, Roma devenind o ruina.

Tinand cont de aceasta profetie, multi s-au intrebat cine poate fi acest utim papa, Petrus Romanus.

Un posibil candidat ar putea fi Peter Tucson, cardinal de Ghana

Dar cel care corespunde cel mai bine profetiei este Tarcisio Pietro Evasio Bertone, un important cardinal italian.Bun. Pe cardinalul italian il cheama Pietro. Unde s-a nascut acesta? In Romano Canavese, o comuna din provincia Torino. Deci ... Pietro Romano/Petrus Romanus.

Este posibil ca profetia sa se implineasca si Petrus Romanus, ultimul papa, sa fie inscaunat. Ce va urma ulterior tinand cont de profetiile Sfantului Malachia? Va incepe o perioada neagra pentru Biserica, va aparea antihristul si va incepe Apocalipsa. Ca o parere personala, uitandu-ma la ce se intampla astazi in lume, nu as fi foarte mirat daca profetia s-ar implini. Noua Ordine Mondiala, globalistii, masonii, New Age, biocip, supraveghere totala ...

Ca lucrurile sa fie si mai infricosatoare, o anagramare a numelui Tarcisio poate avea ca rezultat Iscariot. Iscariot este Iuda Iscarioteanul, tradatorul Domnului Iisus.

Update:
- Tarcisio Pietro Evasio Bertone a fost ales "papa intermediar"Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)