Treceți la conținutul principal

Valentine's Day si excrocherii pe Internet

Unii vad in Valentine's Day o zi a iubirii asa ca sunt dispusi sa cheltuie niste bani pentru persoana iubita. Si excrocii de pe Internet stiu asta asa ca - prevazatori - intotdeauna sunt pregatiti cu cateva "oferte bune".

Bitdefender enumera cateva asemenea oferte lansate de spammeri de Valentine's Day. Printre acestea gasim atragerea in cursa a utilizatorilor prin wallpaper-e, felicitari electronice, limuzine, intalniri amoroase, flori, aplicatii Android, cadouri (smartphone-uri, inele cu diamant, ceasuri scumpe ...).
Cele mai multe asemenea "oferte" redirectioneaza user-ul catre site-uri periculoase.

Atentie si la profilurile false de pe Facebook sau alte retele sociale. Un profil creat recent si absenta datelor personale sau a pozelor poate fi un profil suspicios.


Ofertele spammerilor sunt "fara numar" iar imaginatia acestora este fara limita. Scopul acestor spammeri este sa ajunga la datele dumneavoastra personale.

Cumparati produse de pe site-uri consacrate, nu accesati link-urile necunoscute postate in cadrul retelelor sociale sau din email si nu descarcati atasamentele mesajelor straine. De fapt, un atasament poate fi periculos chiar daca este trimis de o persoana cunoscuta deoarece este posibil ca persoana respectiva sa nu stie ca fisierul atasat este un fisier periculos.

Fiti prevazatori! Internetul nu este un spatiu idilic. Uneori este util sa efectuati si o scanare online antivirus a sistemului.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.