Treceți la conținutul principal

Adevarata fata a Uniunii Europene (video)

"Adevarata fata a Uniunii Europene" este un documentar realizat in 2004.
Documentarul incearca sa dezvaluie lumii (mai ales britanicilor) ce reprezinta de fapt Uniunea Europeana pentru cetatenii europeni. Lipsa de democratie din interiorul UE, secretomania, restrictii si regulamente impuse dictatorial, suprataxari statale, regulamente de mediu care distrug o serie de afaceri, coruptie si interese ale marilor puteri, in special ale Germaniei si Frantei.

Multi au afirmat in ultimii ani ca UE (condusa de cativa indivizi) nu este altceva decat noua Uniune Sovietica intr-o noua forma, o organizatie dictatoriala impachetata intr-un ambalaj mai atractiv. Multi mai spun si ca UE nu este altceva decat o inselatorie de mari proportii.

Care este, de fapt, adevarul? De ce nu exista un mecanism pentru retragerea unei tari din UE? De ce sunt amenintate statele care doresc retragerea din UE? De ce au imunitate comisarii EU si ceilalti reprezentanti importanti de la Bruxelles? De ce nu sunt alesi prin vot democratic comisarii UE? Acestea sunt doar cateva intrebari la care ar trebui sa se raspunda, insa, nu va asteptati la vreun raspuns din partea celor de la Bruxelles. In viziunea elitelor de la Bruxelles, cetatenii europeni trebuie sa execute intocmai ordinele primite, nu sa puna intrebari.

Urmariti documentarul caci acesta dezvaluie pericolele la care se poate expune o tara atunci cand alege sa devina parte a Uniunii Europene.


Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.