Treceți la conținutul principal

Adevarata fata a Uniunii Europene (video)

"Adevarata fata a Uniunii Europene" este un documentar realizat in 2004.
Documentarul incearca sa dezvaluie lumii (mai ales britanicilor) ce reprezinta de fapt Uniunea Europeana pentru cetatenii europeni. Lipsa de democratie din interiorul UE, secretomania, restrictii si regulamente impuse dictatorial, suprataxari statale, regulamente de mediu care distrug o serie de afaceri, coruptie si interese ale marilor puteri, in special ale Germaniei si Frantei.

Multi au afirmat in ultimii ani ca UE (condusa de cativa indivizi) nu este altceva decat noua Uniune Sovietica intr-o noua forma, o organizatie dictatoriala impachetata intr-un ambalaj mai atractiv. Multi mai spun si ca UE nu este altceva decat o inselatorie de mari proportii.

Care este, de fapt, adevarul? De ce nu exista un mecanism pentru retragerea unei tari din UE? De ce sunt amenintate statele care doresc retragerea din UE? De ce au imunitate comisarii EU si ceilalti reprezentanti importanti de la Bruxelles? De ce nu sunt alesi prin vot democratic comisarii UE? Acestea sunt doar cateva intrebari la care ar trebui sa se raspunda, insa, nu va asteptati la vreun raspuns din partea celor de la Bruxelles. In viziunea elitelor de la Bruxelles, cetatenii europeni trebuie sa execute intocmai ordinele primite, nu sa puna intrebari.

Urmariti documentarul caci acesta dezvaluie pericolele la care se poate expune o tara atunci cand alege sa devina parte a Uniunii Europene.


Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.