04 martie 2013

Adevarata fata a Uniunii Europene (video)

"Adevarata fata a Uniunii Europene" este un documentar realizat in 2004.
Documentarul incearca sa dezvaluie lumii (mai ales britanicilor) ce reprezinta de fapt Uniunea Europeana pentru cetatenii europeni. Lipsa de democratie din interiorul UE, secretomania, restrictii si regulamente impuse dictatorial, suprataxari statale, regulamente de mediu care distrug o serie de afaceri, coruptie si interese ale marilor puteri, in special ale Germaniei si Frantei.

Multi au afirmat in ultimii ani ca UE (condusa de cativa indivizi) nu este altceva decat noua Uniune Sovietica intr-o noua forma, o organizatie dictatoriala impachetata intr-un ambalaj mai atractiv. Multi mai spun si ca UE nu este altceva decat o inselatorie de mari proportii.

Care este, de fapt, adevarul? De ce nu exista un mecanism pentru retragerea unei tari din UE? De ce sunt amenintate statele care doresc retragerea din UE? De ce au imunitate comisarii EU si ceilalti reprezentanti importanti de la Bruxelles? De ce nu sunt alesi prin vot democratic comisarii UE? Acestea sunt doar cateva intrebari la care ar trebui sa se raspunda, insa, nu va asteptati la vreun raspuns din partea celor de la Bruxelles. In viziunea elitelor de la Bruxelles, cetatenii europeni trebuie sa execute intocmai ordinele primite, nu sa puna intrebari.

Urmariti documentarul caci acesta dezvaluie pericolele la care se poate expune o tara atunci cand alege sa devina parte a Uniunii Europene.
Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)