Treceți la conținutul principal

Castigator Eurovision 2013 - pronostic

Ma hazardez sa ofer un pronostic referitor la cei care au sanse sa castige concursul Eurovision 2013 de la Malmo, Suedia.

La fel ca toata lumea si eu am preferintele mele. Dupa ce am ascultat aproape toate piesele consider ca cele mai mari sanse sa castige concursul Eurovision 2013 le au Cascada cu piesa "Glorious" (Germania) si alti trei concurenti (videoclipuri mai jos).

Ryan Dolan - "Only Love Survives" (Irlanda)
Emmelie De Forest - "Only Teardrops" (Danemarca)Piesa danezilor nu este cine stie ce insa este foarte bine pusa in scena. Se pare ca danezii s-au inspirat din coregrafia piesei Euphoria, castigatoarea Eurovision 2012 - pana si rochiile concurentelor seamana.


Natalia Kelly - "Shine" (Austria)


Nu stiu cine va castiga marea finala (18 mai) insa eu pe una dintre aceste patru piese mizez. Voi aveti vreo preferinta?

Update

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.