Treceți la conținutul principal

Google Glass (video)

Interesantul dispozitiv tech oferit de Google, Google Glass, a fost interzis (in gluma) intr-un bar din Seattle.

Ochelarii electronici Google Glass sunt ochelari cu ajutorul carora poti filma, fotografia, scrie mesaje, distribui, traduce, localiza destinatii pe harta. Comenzile pot fi activate si vocal.

Asistam la inmultirea restrictiilor foto/video in aproape toate locurile publice. Fiind pasionat de fotografie sunt atentionat deseori ca n-am voie sa filmez/fotografiez diferite obiective. Nu de putine ori am avut schimburi dure de replici cu diferiti paznici. E o nebunie toata povestea asta cu foto/video. Dar nu va mai dura mult toata aceasta nebunie caci, in scurt timp, utilizatorii vor trece la noul nivel in domeniul dispozitivelor foto/video: miniaturizarea. De-abia astept.

Si astazi sunt disponibile foarte multe dispozitive foto/video miniaturale insa nu sunt foarte ieftine.

Va imaginati ce se va intampla in noul nivel? Va fi foarte dificil sa-ti mai dai seama de existenta unui dispozitiv foto/video. Mult mai multe vor putea fi filmate usor: mita, flagrant, bucataria restaurantelor, partide de sex, spectacole ... Funny.

Ochelarii Google Glass nu sunt ieftini (aproximativ 1500 de dolari) si nu sunt disponibili, deocamdata, pentru Romania.

Cum poti folosi ochelarii Google intr-o intalnire? Vizionati videoclipul.Totusi, ochelarii Google Glass ar mai avea nevoie de, cel putin, doua imbunatatiri: vizualizarea prin haine si citirea gandurilor femeilor. Google, te rugam fierbinte sa iei in considerare aceste sugestii - stim ca poti. Nu conteaza pretul :).

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!