Treceți la conținutul principal

Povestea evolutionista a lui mos Darwin

Povestea evolutiei darwiniste se bazeaza pe ideea ca totul a pornit de la o celula (rezultata dintr-o explozie spatiala??) care a aterizat intamplator pe planeta noastra. Minunata celula sosita din spatiu - chiar si fara creier era foarte desteapta! - dupa ce a petrecut ea ceva timp pe planeta si-a spus: "Totusi ... viata asta de celula idioata n-are niciun sens! Vreau sa fiu peste! Am zis!". Wow ... si ce sa vezi? Ca-n basmele bunicii celula s-a ascultat pe ea insasi si s-a transformat intr-un mormoloc. "Dar stai! Asta-i viata? Imi trebuie ochi, aripioare, codita, solzi si branhii! E clar ca asa nu voi ajunge nicaieri! Trebuie sa evoluez neaparat!". Mormolocul se incorda si cu puterea fantastica a creierului sau rezolva noua etapa a evolutiei.

Papa Francisc, numarul 13 si Biblia

Argentinianul Jorge Mario Bergoglio, in varsta de 76 de ani, a fost ales papa.

Alegerea argentinianului ca papa a uimit pe toata lumea, Jorge Mario Bergoglio neregasindu-se pe listele favoritilor. Chiar si multimea din piata St. Pietro a ramas cateva clipe socata de alegerea neasteptata.

Noul papa si-a luat numele de Francisc dupa Sfantul Francis de Assisi (sau dupa Francis Xavier?).

Bergoglio face parte din Societatea lui Iisus si apartine controversatului ordin iezuit.
Ordinul iezuit reprezinta soldatii Vaticanului care sunt in stare de orice pentru a-l apara. Cu toate acestea, iezuitii depun un juramant de supunere totala (extrem de dur) sefului iezuit (Black Pope). In aceste conditii de cine asculta noul papa iezuit?

Hitler si-a organizat trupele SS dupa modelul ordinului iezuit?

Papa Francisc este primul papa non-european din ultima mie de ani si primul papa iezuit.

Iezuitii au legaturi cu Ordinul Cavalerilor de la Malta, cu Cavalerii din Columbus, cu lojele masonice, cu Illuminati si cu alte organizatii secrete. Multi spun ca acestia mai sunt cunoscuti si ca mari maestrii ai conspiratiilor, iezuitii aflandu-se la originea crearii Noii Ordini Mondiale.
Legaturi intre papi si masonerie?

Cat de mult sunt implicati masonii in demisia fostului papa si alegerea actualului papa? Daniel Estulin, specialist in grupul Bilderberg, clarifica cateva aspecte.Si, daca tot vorbim despre conspiratii, ar fi util sa amintim si de papa Ioan Paul I, gasit mort dupa numai 33 de zile de papalitate.Off:
Toata lumea a observat faptul ca pomposul anunt "Habemus papam" a fost facut in limba latina, o limba moarta. Nu-i putin cam hazliu sa folosesti limba defunctului Imperiu Roman in secolul XXI?  Sa vorbesti limba latina si sa ai cont pe Twitter ??? Parca ceva nu se potriveste.
Dar ce legaturi mai exista intre catolicii de astazi si vechiul Imperiu Roman?


Numarul 13

Se pare ca pe noul papa il urmareste numarul 13.
Papa a fost ales la data de 13-03-2013. Mai mult, daca adunam toate cifrele datei obtinem numarul 13.
1+3+3+2+1+3=13.
Papa a fost ales la 13 zile de la demisia fostului papa.
Varsta papei: 7+6=13.
Ora la care a fost ales: 20:13.
Mai multe aici.


Trecutul Vaticanului

Este cunoscut trecutul intunecat, sangeros, al catolicilor. Primele trei lucruri care-mi trec prin cap cand vorbesc despre Vatican sunt cruciadele, vanatoarea de vrajitoare si inchizitia. Care este numarul real al victimelor catolicilor? Nimeni nu stie exact. Oficial numarul victimelor ar fi in jur de 100.000 insa multi vorbesc de milioane, chiar zeci de milioane de victime.
Poate sunteti curiosi sa vedeti cateva dintre instrumentele de tortura barbare folosite in timpul inchizitiei. Inimaginabil.

Astazi Vaticanul este zguduit de scandaluri legate de coruptie, pedofilie si spalare de bani.
Biblia si papa

In Biblie nu se face referire la vreun papa - notiunea de papa nu exista in Biblie.
Papii obisnuiesc sa se autodenumeasca si "vicari al lui Iisus". Bineinteles ca nu vom gasi nici un vicar in Biblie.
Toate aceste denumiri si titluri n-au  nicio legatura cu Biblia, fiind inventate de conducatorii avizi de putere ai statului Vatican. Statul Vatican are si o banca proprie, implicata in cateva scandaluri.

Papa si-a luat si titlul de "VICARIVS FILII DEI" (loctiitorul Fiului lui Dumnezeu).
Daca inlocuim cifrele romane cu cele arabe si le insumam obtinem numarul 666.

VICARIVS FILII DEI = 5+1+100+1+5+1+50+1+1+500+1 = 666

Poate fi actualul papa profetul mincinos? Profetii legate de noul papa. Sa stim sa citim corect semnele sfarsitului lumii.

In Apocalipsa 17:8-9 este scris:
"8. Fiara pe care ai vazut-o era si nu este si va sa se ridice din adanc si sa mearga spre pieire. Si se vor mira cei ce locuiesc pe pamant ale caror nume nu sunt scrise de la intemeierea lumii in cartea vietii, vazand pe fiara ca era si nu este, dar se va arata. 
9. Aici trebuie minte care are intelepciune. Cele sapte capete sunt sapte munti deasupra carora sade femeia."
Roma este cunoscuta ca fiind "capitala celor sapte coline".


Lupul in blana de oaie?

Sunt sigur ca foarte multi mireni sau preoti catolici sunt buni crestini - nu la acestia m-am referit in postare ci la capii Vaticanului.

Observ ca multa lume este impresionata de gesturile de umilinta si empatie ale noului papa iezuit. Oare cat de sincere sunt aceste manifestari? Poate ca sunt, poate ca este vorba numai de fatarnicie. Vom vedea. Ar fi util de inteles si faptul ca hotararile de la Vatican nu sunt luate numai de papa.
Pana una-alta e bine sa cunoasteti faptul ca Bergoglio nu are un trecut nepatat.

Pope Francis accused by family and friends of tortured priests


Eu cred ca pentru a trage vreo concluzie este nevoie de mai mult timp. Inainte de toate ar trebui sa aflam care sunt pozitiile noului papa vizavi de globalizare, Noua Ordine Mondiala, guvern mondial, religia unica (new age, ecumenism, Consiliul Mondial al Bisericilor), biocip (urmariti filmul Ingerul Digital, subtitrat ro).

Pentru mine, care sunt crestin-ortodox, nu este important ce se intampla la Vatican decat in contextul globalizarii. Pe cei foarte interesati de papalitate ii sfatuiesc sa fie mai atenti la esaloanele doi-trei de la Vatican (curia) caci acolo se hotarasc lucrurile.

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Mozilla Firefox Aurora (Firefox 6)

Se pare ca cei de la Mozilla sunt pusi pe fapte mari. In timp ce browser-ul Mozilla Firefox 5 este inca in stadiul beta, Mozilla arunca pe piata o versiune de browser si mai noua: Mozilla Firefox Aurora sau Firefox 6.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Povestea evolutionista a lui mos Darwin

Povestea evolutiei darwiniste se bazeaza pe ideea ca totul a pornit de la o celula (rezultata dintr-o explozie spatiala??) care a aterizat intamplator pe planeta noastra. Minunata celula sosita din spatiu - chiar si fara creier era foarte desteapta! - dupa ce a petrecut ea ceva timp pe planeta si-a spus: "Totusi ... viata asta de celula idioata n-are niciun sens! Vreau sa fiu peste! Am zis!". Wow ... si ce sa vezi? Ca-n basmele bunicii celula s-a ascultat pe ea insasi si s-a transformat intr-un mormoloc. "Dar stai! Asta-i viata? Imi trebuie ochi, aripioare, codita, solzi si branhii! E clar ca asa nu voi ajunge nicaieri! Trebuie sa evoluez neaparat!". Mormolocul se incorda si cu puterea fantastica a creierului sau rezolva noua etapa a evolutiei.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

O japoneza indragostita de manele (video)

Controversatul gen muzical, maneaua, produce noi fani in lume.