22 martie 2013

Papa Francisc si ciudata hora a iubirii (video)

Papa vrea o hora mare a iubirii la care sa participe crestini, islamisti, atei??? si, probabil, hindusi si budisti. In opinia iezuitului Bergoglio diferentele de gandire dintre oameni, credintele fiecaruia, nu au prea multa importanta. Probabil ca la hora iubirii pot fi invitati si cei care cred in extraterestrii, vrajitorii voodoo sau chiar si cei care vorbesc cu mortii, nu?

Incep sa ma intreb ce anume urmareste iezuitul prin asemenea declaratii, cel putin, discutabile. Momentan, discursurile lui Bergoglio aduc mai mult cu cele ale unui presedinte, nu cu cele ale unui urmas al Sfantului Petru.

Sa fie vorba de ciudata religie unica pe care se chinuie s-o impuna globalistii Noii Ordini Mondiale? Legaturile dintre iezuiti si Illuminati sunt destul de cunoscute, asa ca n-ar fi de mirare ca iezuitul sa incerce impunerea unei asemenea religii unice.

FREEMASONRY & The Jesuit-Illuminati Connections - Part 1/2


De altfel, si fostul papa cerea o Noua Ordine Mondiala. In discursul de mai jos intalnim si alte mesaje globaliste cum ar fi amenintarea terorismului si grija pentru mediul inconjurator.Nu exista cam multi numitori comuni intre Vatican si globalisti?

Oricum, nu inteleg prea bine agitatia papei caci cine l-ar putea asculta in afara unor catolici? Din ce observ pe internet, nu toti catolicii sunt convinsi ca papa este pe drumul cel bun. Nu toata lumea a fost impresionata de jocul de imagine bine regizat cu saracii, pupat copii si handicapati, ba dimpotriva, multi au inceput sa intre la idei. Sa fie vorba de fatarnicie?

Nimeni nu-si poate da seama acum ce este in capul papei - putem face doar speculatii. Sa speram doar ca nu este vorba de profetul mincinos despre care se vorbeste in tot internetul.

Update:
Papa Francisc, numarul 13 si BibliaSubscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)