Treceți la conținutul principal

Papa Francisc si ciudata hora a iubirii (video)

Papa vrea o hora mare a iubirii la care sa participe crestini, islamisti, atei??? si, probabil, hindusi si budisti. In opinia iezuitului Bergoglio diferentele de gandire dintre oameni, credintele fiecaruia, nu au prea multa importanta. Probabil ca la hora iubirii pot fi invitati si cei care cred in extraterestrii, vrajitorii voodoo sau chiar si cei care vorbesc cu mortii, nu?

Incep sa ma intreb ce anume urmareste iezuitul prin asemenea declaratii, cel putin, discutabile. Momentan, discursurile lui Bergoglio aduc mai mult cu cele ale unui presedinte, nu cu cele ale unui urmas al Sfantului Petru.

Sa fie vorba de ciudata religie unica pe care se chinuie s-o impuna globalistii Noii Ordini Mondiale? Legaturile dintre iezuiti si Illuminati sunt destul de cunoscute, asa ca n-ar fi de mirare ca iezuitul sa incerce impunerea unei asemenea religii unice.

FREEMASONRY & The Jesuit-Illuminati Connections - Part 1/2


De altfel, si fostul papa cerea o Noua Ordine Mondiala. In discursul de mai jos intalnim si alte mesaje globaliste cum ar fi amenintarea terorismului si grija pentru mediul inconjurator.Nu exista cam multi numitori comuni intre Vatican si globalisti?

Oricum, nu inteleg prea bine agitatia papei caci cine l-ar putea asculta in afara unor catolici? Din ce observ pe internet, nu toti catolicii sunt convinsi ca papa este pe drumul cel bun. Nu toata lumea a fost impresionata de jocul de imagine bine regizat cu saracii, pupat copii si handicapati, ba dimpotriva, multi au inceput sa intre la idei. Sa fie vorba de fatarnicie?

Nimeni nu-si poate da seama acum ce este in capul papei - putem face doar speculatii. Sa speram doar ca nu este vorba de profetul mincinos despre care se vorbeste in tot internetul.

Update:
Papa Francisc, numarul 13 si Biblia

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Maximilian - Arată Bine feat. MefX & DJ Oldskull (Cenzurat)

Clipul e bun :).

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Cel mai mare elicopter din lume ridica in aer un elicopter militar american (video)

Ati vazut vreodata un elicopter de peste 10 tone stand in aer fara ca elicele sa functioneze? Nici eu ... pana acum.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Cel mai mare excavator din lume (video)

Stiam ca exista camioane gigant insa habar n-aveam ca exista si excavatoare de dimensiuni uriase.