Treceți la conținutul principal

Windows 8, un esec?

Windows 8 "nu se simte prea bine".
Noul sistem de operare oferit de Microsoft nu pare a promite prea mult. Inca din iunie 2011 eram destul de sceptic in privinta succesului acestui sistem de operare.

Windows 8 este un sistem de operare gandit pentru tablete, nu pentru sisteme desktop.
Userii se intreaba frecvent de ce schimba Microsoft de fiecare data interfata sistemelor de operare? Nedumerirea utilizatorilor este fireasca insa raspunsul nu-l stie nimeni caci nu este facut public de catre Microsoft.

Si-a imaginat cineva, vreodata, ca utilizatorii isi vor dori sa acceseze comenzile sistemului de operare plimbandu-si degetele pe monitor? Da, din pacate chiar cei de la Microsoft. De ce-ai face asa ceva cand ai un mouse care isi face treaba foarte bine?


Dar aceasta ciudatenie nu este singura problema de conceptie a noului sistem de operare Windows.

Mai nou, corporatiile hardware din domeniu au inceput sa se planga de Windows 8. Unul dintre presedintii companiei Samsung, Jun Dong-soo, a declarat ca Windows 8 nu este mai bun decat Windows Vista. Asta e cam grav. Daca tinem cant de faptul ca Windows Vista a fost un mare dezastru pentru Microsoft, lucrurile nu merg deloc bine pentru Windows 8.

Declaratia celor de la Samsung vine dupa alte critici formulate anterior de ASUS, Acer si Fujitsu.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.