11 martie 2013

Windows 8, un esec?

Windows 8 "nu se simte prea bine".
Noul sistem de operare oferit de Microsoft nu pare a promite prea mult. Inca din iunie 2011 eram destul de sceptic in privinta succesului acestui sistem de operare.

Windows 8 este un sistem de operare gandit pentru tablete, nu pentru sisteme desktop.
Userii se intreaba frecvent de ce schimba Microsoft de fiecare data interfata sistemelor de operare? Nedumerirea utilizatorilor este fireasca insa raspunsul nu-l stie nimeni caci nu este facut public de catre Microsoft.

Si-a imaginat cineva, vreodata, ca utilizatorii isi vor dori sa acceseze comenzile sistemului de operare plimbandu-si degetele pe monitor? Da, din pacate chiar cei de la Microsoft. De ce-ai face asa ceva cand ai un mouse care isi face treaba foarte bine?


Dar aceasta ciudatenie nu este singura problema de conceptie a noului sistem de operare Windows.

Mai nou, corporatiile hardware din domeniu au inceput sa se planga de Windows 8. Unul dintre presedintii companiei Samsung, Jun Dong-soo, a declarat ca Windows 8 nu este mai bun decat Windows Vista. Asta e cam grav. Daca tinem cant de faptul ca Windows Vista a fost un mare dezastru pentru Microsoft, lucrurile nu merg deloc bine pentru Windows 8.

Declaratia celor de la Samsung vine dupa alte critici formulate anterior de ASUS, Acer si Fujitsu.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)