13 aprilie 2013

Americanii si noua ordine mondiala (sondaj conspiratii)

Recent, in SUA, a fost publicat un sondaj (Public Policy Pollin) care a avut ca tema teoriile conspiratiilor.
Am ramas placut surprins de faptul ca, in ciuda unei propagande media agresive, publicul american nu este chiar usor de prostit. Cateva rezultate putin mai jos.

30 % cred ca lumea este deja condusa de un guvern (elite) din umbra, autoritar. De acord.

44 % cred ca George Bush a mintit in legatura cu armele de distrugere in masa detinute de Irak. Se mai indoieste cineva?

Interesant este si faptul ca 6 % dintre americanii intervievati cred ca Osama Bin Laden inca traieste. Posibil.

50 % cred ca industria farmaceutica inventeaza boli pentru a-si vinde produsele. Asta nu stiu, insa stiu ca tipii din industria farmaceutica sunt niste hulpavi cinici care n-au nici un interes in a crea vreun medicament pentru tratarea cancerului sau altor boli incurabile.

51 % cred ca John F. Kennedy a fost omorat in urma unei conspiratii CIA. CIA, elite ... variante multiple.

20 % cred ca autismul ar putea avea o legatura cu vaccinurile din copilarie. Aici s-a facut deja lumina.

37 % mai cred ca incalzirea globala este un mit. Nu este un mit ci o inselatorie de proportii globale prin care un grup de globalisti destepti vand aer, incearcand sa conduca lumea. Toata Agenda 21 este bazata pe protectia mediului inconjurator. In numele protectiei mediului inconjurator globalistii ne-au pregatit multe surprize neplacute.
Schimbarile climatice (cand acestea chiar exista) nu sunt cauzate de oameni ci de soare.

Este reconfortant sa constati ca exista persoane care se informeaza, neluand de bune vrajelile oficiale. Deci nu toata lumea este spalata pe creier. In Europa sau la noi cum ar fi aratat, oare, rezultatele? Oricum, meritul pentru o informare corecta ii revine internetului, singura sursa de informare credibila. Ce s-ar fi intamplat daca acesta n-ar fi existat? Daca ar fi existat numai propaganda oficiala imprastiata prin media clasica? Wow ... cosmar.

3 din 5 republicani cred ca Obama este antichristul. Habar n-am insa, legat de acest aspect, a izbucnit recent un scandal - vezi clipul de mai jos.Puteti vedea restul rezultatelor sondajului aici sau aici.

Vezi alte conspiratii.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)