01 aprilie 2013

Stiri pe scurt

In urma unei sedinte, guvernul a decis sa nu mai majoreze preturile la utilitati in urmatorii 10 ani. In aceeasi sedinta s-a stabilit si ca accizele la combustibil, cafea, tutun si alcool sa fie stabilite la o valoare modica, undeva intre 3-5%.

Angela Merkel doreste o intrevedere cu primul ministru roman pentru a negocia un ajutor financiar in valoare de 500 milioane de euro necesar la plata pensiilor. Primul ministru roman a raspuns ca se va gandi la cererea germanilor insa i-a cerut Angelicai sa aiba rabdare vreo doua-trei zile.

O mare parte dintre globalisti au decis sa renunte la satanism si sa devina crestini practicanti. Numai cativa comisari europeni au spus ca nu sunt pregatiti, inca, sa faca o schimbare atat de radicala.

Dandu-si seama de faptul ca mesajele melodiilor sale sunt extrem de negative, Lady Gaga a decis sa renunte defnitiv la cariera. Acum vedeta canta cantece religioase, duminica, in Biserica din cartier.

Dacia a anuntat ca va construi o masina sport, puternica, cu doua locuri, la un pret accesibil. Reprezentantii uzinei auto au mai promis si ca noua masina va fi desenata de designeri italieni pentru ca masina sa nu mai arate ca o bucata de gogoasa sau ca un soson.

Reprezentantii hotelurilor de pe litoral au anuntat ca din acest an vor renunta la preturile aberante la cazare si vor oferi si serviciul all-inclusive.

De cateva luni se inregistreaza un aflux masiv de emigranti vest-europeni si americani catre Romania, in cautarea unui trai mai bun.

Ilie Serbanescu a fost vazut in compania reprezentantilor FMI si Banca Mondiala, la un restaurant de pe Valea Prahovei.

Cativa comisari europeni au declarat ca se opun planurilor oculte ale globalistilor. Acestia au promis ca, in curand, vor face dezvaluiri socante pentru omenire.

Mircea Badea si Robert Turcescu au decis sa se impace. Acestia si-au dat mana prieteneste si au anuntat ca vor realiza o emisiune impreuna.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)