17 aprilie 2013

Uniunea Europeana se comporta ca un banal hot - Nigel Farage (video)

Toata lumea a fost socata atunci cand deponentilor din Cipru le-au fost efectiv furati banii.

Troika a decis ca salvarea bancilor din Cipru sa se faca cu ajutorul banilor depusi de deponenti in banci (bail in). Globalistii europeni intind coarda pentru a vedea ce se intampla, pana unde pot merge cu murdariile. Multi stiu ca Cipru reprezinta un experiment care se va repeta si in alte tari.

La fel ca multi, am fost socat atunci cand vazut stirea. Asa ceva era de neimaginat intr-o lume normala, democratica, sanatoasa la cap. Din acest moment Uniunea Europeana s-ar putea numi Uniunea Sovietica Europeana.

In asemenea conditii este de asteptat ca pentru sistemul bancar sa inceapa prabusirea reala, caci multi deponenti vor dori sa-si scoata banii din banci. O data ce ai vazut ca banca se poate transforma intr-un banal hot nu prea doresti sa mai ai de-a face cu asa ceva.
Ce vor prefera sa foloseasca de-acum incolo oamenii: cardurile (care sunt dependente de banci) sau cash-ul din propriul buzunar? Realizati ce s-ar intampla intr-o lume in care ar disparea banii fizici? Oamenii ar deveni sclavii bancherilor.

Ce ne mai pregatesc globalistii comisiei europene in afara de furtul banilor din banci? Nimic de bine. Mai multa supraveghere electronica si control, vaccinuri obligatorii, atacuri impotriva crestinilor, legi feministe si gay (zoofilii trebuie sa mai astepte), reglementari peste reglementari (sistem fascist), comisii peste comisii, legi peste legi.

Una peste alta, cinismul, tupeul si nesimtirea globalistilor europeni incep sa deranjeze. Multi europeni devin constienti de faptul ca Uniunea Europeana nu este deloc ceea ce si-au imaginat.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)