Treceți la conținutul principal

Angela Merkel - un trecut rosu

In contextul globalizarii Angela Merkel ocupa un loc important.
Este cunoscut faptul ca Germania a ajuns (iarasi) sa conduca Europa. Cum se face ca, din timp in timp, Germania ajunge sa-si asume rolul de conducator al Europei, nu stiu. Fapt este ca, de cate ori a trecut Germania la carma Europei, europenii n-au dus-o prea bine.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei este un globalist convins, rece, cinic. In numai cativa ani a reusit sa-si faca o gramada de "prieteni" prin Europa. Cipriotii, grecii, ungurii si multe alte nationalitati o "iubesc" foarte mult. Nu pot reproduce aici ce spun numerosii "prieteni" europeni despre ea :).

Pe doamna de fier a Germaniei au ajuns-o niste umbre din trecut. Iar umbrele sunt cam rosii.


Cine sa fie vesela comunista din poza? Da, tanara comunista din foto (secretar al departamentului de propaganda al tineretului) este chiar doamna de fier care conduce astazi Germania si Europa.
Fotografia a fost data publicitatii de o fosta colega comunista Sonja Felssberg (58 ani). In acel moment (1972) Angela Merkel avea 17 ani se numea Angela Kasner.

Doi ziaristi nemti, Ralf Georg Reuth si Günther Lachmann („Bild” si „Die Welt”) publica o biografie a Angelei Merkel "Prima viata a Angelei M" in care este prezentat trecutul sau comunist.
Potrivit acestei biografii fosta comunista Angela Merkel ar fi ajuns in CDU propulsata de fostul canceler Helmut Kohl.

Interesant cum apar aceste dezvaluiri chiar inaintea alegerilor din toamna din Germania. Sa fie o intamplare? Hahaha.

La final amintesc si faptul ca globalista in cauza constituie si o prezenta nelipsita la intalnirile oculte ale grupului Bilderberg.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.