23 mai 2013

Angela Merkel - un trecut rosu

In contextul globalizarii Angela Merkel ocupa un loc important.
Este cunoscut faptul ca Germania a ajuns (iarasi) sa conduca Europa. Cum se face ca, din timp in timp, Germania ajunge sa-si asume rolul de conducator al Europei, nu stiu. Fapt este ca, de cate ori a trecut Germania la carma Europei, europenii n-au dus-o prea bine.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei este un globalist convins, rece, cinic. In numai cativa ani a reusit sa-si faca o gramada de "prieteni" prin Europa. Cipriotii, grecii, ungurii si multe alte nationalitati o "iubesc" foarte mult. Nu pot reproduce aici ce spun numerosii "prieteni" europeni despre ea :).

Pe doamna de fier a Germaniei au ajuns-o niste umbre din trecut. Iar umbrele sunt cam rosii.


Cine sa fie vesela comunista din poza? Da, tanara comunista din foto (secretar al departamentului de propaganda al tineretului) este chiar doamna de fier care conduce astazi Germania si Europa.
Fotografia a fost data publicitatii de o fosta colega comunista Sonja Felssberg (58 ani). In acel moment (1972) Angela Merkel avea 17 ani se numea Angela Kasner.

Doi ziaristi nemti, Ralf Georg Reuth si Günther Lachmann („Bild” si „Die Welt”) publica o biografie a Angelei Merkel "Prima viata a Angelei M" in care este prezentat trecutul sau comunist.
Potrivit acestei biografii fosta comunista Angela Merkel ar fi ajuns in CDU propulsata de fostul canceler Helmut Kohl.

Interesant cum apar aceste dezvaluiri chiar inaintea alegerilor din toamna din Germania. Sa fie o intamplare? Hahaha.

La final amintesc si faptul ca globalista in cauza constituie si o prezenta nelipsita la intalnirile oculte ale grupului Bilderberg.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)