Treceți la conținutul principal

Angela Merkel - un trecut rosu

In contextul globalizarii Angela Merkel ocupa un loc important.
Este cunoscut faptul ca Germania a ajuns (iarasi) sa conduca Europa. Cum se face ca, din timp in timp, Germania ajunge sa-si asume rolul de conducator al Europei, nu stiu. Fapt este ca, de cate ori a trecut Germania la carma Europei, europenii n-au dus-o prea bine.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei este un globalist convins, rece, cinic. In numai cativa ani a reusit sa-si faca o gramada de "prieteni" prin Europa. Cipriotii, grecii, ungurii si multe alte nationalitati o "iubesc" foarte mult. Nu pot reproduce aici ce spun numerosii "prieteni" europeni despre ea :).

Pe doamna de fier a Germaniei au ajuns-o niste umbre din trecut. Iar umbrele sunt cam rosii.


Cine sa fie vesela comunista din poza? Da, tanara comunista din foto (secretar al departamentului de propaganda al tineretului) este chiar doamna de fier care conduce astazi Germania si Europa.
Fotografia a fost data publicitatii de o fosta colega comunista Sonja Felssberg (58 ani). In acel moment (1972) Angela Merkel avea 17 ani se numea Angela Kasner.

Doi ziaristi nemti, Ralf Georg Reuth si Günther Lachmann („Bild” si „Die Welt”) publica o biografie a Angelei Merkel "Prima viata a Angelei M" in care este prezentat trecutul sau comunist.
Potrivit acestei biografii fosta comunista Angela Merkel ar fi ajuns in CDU propulsata de fostul canceler Helmut Kohl.

Interesant cum apar aceste dezvaluiri chiar inaintea alegerilor din toamna din Germania. Sa fie o intamplare? Hahaha.

La final amintesc si faptul ca globalista in cauza constituie si o prezenta nelipsita la intalnirile oculte ale grupului Bilderberg.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.