22 mai 2013

Britanicii vor parasi UE?

Incepe sa se clatine sandramaua? Britanicii ar cam dori sa paraseasca UE.

Multi incearca sa sustina ca parasirea UE de catre britanici n-ar pune in pericol UE, insa lucrurile nu stau deloc asa. Marea Britanie reprezinta o piesa grea in structura UE, din multe puncte de vedere. Poate ca cel mai mare pericol in cazul iesirii britanicilor din UE ar fi faptul ca s-ar putea ca si alte natiuni sa-i urmeze exemplul, situatie in care Bruxellesul n-ar mai avea ce face. Pentru globalistii europeni riscul este foarte mare daca luam in calcul euroscepticismul care creste de la o luna la alta in intreaga Europa.

Britanicii nu mai vor birocratie stufoasa, centralizare, mii de reguli, suprataxari, legi ciudate, restrictii, norme peste norme si granitele libere. S-au saturat de dictatura stupida de la Bruxelles. Daca in 2007 neincrederea in UE era de 49% in 2012 neincrederea britanicilor a ajuns la 68%, o cifra destul de periculoasa pentru globalistii europeni. N-ai cum sa nu iei in calcul aceasta cifra.

UE reprezinta o constructie fortata, rigida, nefunctionala, un urias cu picioare de lut. Cat va dura pana se va prabusi? Nu stiu. Stiu doar ca se va intampla. Sper doar ca atunci cand se va intampla prabusirea sa se produca pasnic si rapid. Aici am niste indoieli caci nu-i vad pe globalisti stand cu bratele incrucisate in timp ce li se darama sandramaua pe care sperau s-o conduca dupa bunul plac.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)