Treceți la conținutul principal

Britanicii vor parasi UE?

Incepe sa se clatine sandramaua? Britanicii ar cam dori sa paraseasca UE.

Multi incearca sa sustina ca parasirea UE de catre britanici n-ar pune in pericol UE, insa lucrurile nu stau deloc asa. Marea Britanie reprezinta o piesa grea in structura UE, din multe puncte de vedere. Poate ca cel mai mare pericol in cazul iesirii britanicilor din UE ar fi faptul ca s-ar putea ca si alte natiuni sa-i urmeze exemplul, situatie in care Bruxellesul n-ar mai avea ce face. Pentru globalistii europeni riscul este foarte mare daca luam in calcul euroscepticismul care creste de la o luna la alta in intreaga Europa.

Britanicii nu mai vor birocratie stufoasa, centralizare, mii de reguli, suprataxari, legi ciudate, restrictii, norme peste norme si granitele libere. S-au saturat de dictatura stupida de la Bruxelles. Daca in 2007 neincrederea in UE era de 49% in 2012 neincrederea britanicilor a ajuns la 68%, o cifra destul de periculoasa pentru globalistii europeni. N-ai cum sa nu iei in calcul aceasta cifra.

UE reprezinta o constructie fortata, rigida, nefunctionala, un urias cu picioare de lut. Cat va dura pana se va prabusi? Nu stiu. Stiu doar ca se va intampla. Sper doar ca atunci cand se va intampla prabusirea sa se produca pasnic si rapid. Aici am niste indoieli caci nu-i vad pe globalisti stand cu bratele incrucisate in timp ce li se darama sandramaua pe care sperau s-o conduca dupa bunul plac.

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!