11 mai 2013

Corespondentele tv sunt idioate?

Ma uit foarte putin la tv. Chiar si asa, uneori mai prind, din pacate, cate o transmisie in direct "de la fata locului". Ghinionul meu.
Este din ce in ce mai greu sa mai urmaresti asa-zisele transmisii tv ale creaturilor astea. Corespondentele ies in fata deoarece exista turme intregi de femei carora le place sa stea toata ziua cu microfonul in gura :). Gasculite astea sunt innebunite dupa microfon - asta nu ar fi foarte deranjant daca respectivele n-ar aparea si pe ecran. Chiar nimeni nu observa faptul ca multe dintre fatucile angajate pe post de corespondente tv au creierii zdrente? Multe dintre acestea n-ar putea sa alcatuiasca nici macar un puzzle de clasa a II-a.

Zilele trecute stateam linistit si ma uitam la tv, incercand sa ma relaxez. Relaxarea mea nu a durat foarte mult deoarece, la un moment dat, a aparut o corespondenta care transmitea dintr-un mall. Cretinuta chiar nu-si dadea seama de cat de penibila era, luandu-si rolul foarte in serios: aceasta explica, dadea din maini, dadea sfaturi privind superior in camera. Imberba debita numai tampenii gen "nu cumparati marfa expirata sau expusa pe trotuar, in praf ???  Ma uitam la ecran si nu-mi venea sa cred cum poate exista atata prostie. Ce fel de transmisie este aceea? Ce gluma proasta mai este si asta? Cine a angajat-o pe cretina? De unde le luati bai nene? De la scoala speciala?

Bineinteles ca majoritatea acestora folosesc obsesiv si cliseele binecunoscute: "bucate alese", pruncul, "mesele imbelsugate", "plina ochi", "n-ai unde sa arunci un ac", "organul legii", "sarbatoarea e in toi" si altele asemenea. Corespondentele handicapate tv nu sunt in stare sa conceapa nici macar doua vorbe cu propriul creieras de gaina.

Nenorocirea este ca unele televiziuni au chiar pepiniera proprie de corespondente asa ca este greu de crezut ca dupa ce-si vor absolvi rahatul ala de curs (acolo unde acesta exista), gainile cu microfoanele in gura vor fi date afara.

Televiziunile romanesti au ajuns de tot plansul. Excelenta in sus, excelenta in jos, insa vorbim de mase de cretini care apar pe sticla. Nu mai mai astept la vreun profesionism pe segmentul tv romanesc  - macar numarul idiotilor din tv sa mai scada putin. Ce bine ca exista netul.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)