11 mai 2013

Cum se confisca voturile cetatenilor de catre globalisti?

Nu este un articol lung caci reteta confiscarii voturilor democratice este simpla: cumpararea/santajarea de catre globalisti a castigatorilor politici.

Daca vreun politician nu se lasa cumparat/santajat, acesta este schimbat cu un altul mai "intelegator". Pentru schimbarea "incapatanatului" sunt folosite tot felul de "servicii", organizatii oculte sau nonguvernamentale si mass-media, detinuta in totalitate de globalisti. Cumparatorii globalisti isi au sediile in Washington si Bruxelles. Cumpararea/santajarea politicienilor se poate petrece inainte sau dupa alegeri, nu prea conteaza.

Ati observat cu cata dezinvoltura isi inseala astazi politicienii alegatorii, nu? Credeti ca acestia se lasa prea mult rugati de globalisti? Hahaha ...

In acest mod nu mai are importanta ce formatiune politica va alege poporul caci aceasta va trece, intr-un final, de partea globalistilor. Nu e tare reteta? Nu e tare sa constati ca degeaba mai votezi, ca votul cetateanului nu mai conteaza?
Cred ca este clar pentru toata lumea ca in aceste conditii nu mai vorbim de nicio democratie ci de o dictatura globalista.

Prin aceasta metoda murdara se confisca astazi voturile cetatenilor. Din pacate, antidotul unei asemenea metode nu este nici simplu de gasit nici simplu de aplicat. Momentan globalistii conduc cum vor muschii lor planeta. Cat va mai dura mizeria asta habar n-am.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)