Treceți la conținutul principal

Euro Truck Simulator 2 - opinie finala si cateva imagini din joc

Am decis sa dezinstalez Euro Truck Simulator 2.

In postarea "Eurotruck Simulator 2 - algoritm trafic" criticam algoritmul care sta la baza traficului din joc.
Chiar si asa, totusi, ma gandeam sa continui jocul care are si destule parti bune. Ok. Am mai facut ceva bani, am mai cumparat cateva camioane (am vandut doua intre timp), am angajat soferi pentru camioanele cumparate, mi-am schimbat camionul cu un Scania (avusesem un Vailant) pe care l-am imbunatatit total dpv tehnic.

Eram decis sa continui, insa, la un moment dat, s-a intamplat ceva absolut stupid. Dupa ce ma chinuisem sa traversez toata Europa si toata Marea Britanie fara sa am niciun incident in trafic, inainte cu doar cativa km de destinatie, jocul a generat o masina chiar in fata camionului??? Din senin, fara sa existe nimic in fata, pe un drum de tara, m-am trezit cu o masina drept in fata camionului. La viteza de peste 130 km/h s-a ales praful de toata cursa, avariile camionului ajungand la 67%.

Cu ceva timp inainte se mai intamplase o ciudatenie legata de trafic, in sensul ca un alt camion, care se afla la o distanta mare in spate, a intrat in mine cu toata forta. Pur si simplu s-a infipt in spate. Si atunci fusese vorba tot de o cursa lunga, fara incidente pe traseu, ciudatul accident petrecandu-se tot in apropierea punctului terminus.

E clar ca cei de la SCS Software au de facut modificari in algoritmul legat de trafic. Eu nu mai sunt dispus sa continui sa joc in acest mod. S-ar parea ca daca nu ai incidente in trafic, ti le genereaza jocul numai pentru a-ti ingreuna situatia. Pacat de jocul asta caci potential ar fi existat.

Partea cu traficul nu este singurul minus al jocului. Alte neajunsuri ale jocului:
- orasele sunt foarte mici, acestea aducand mai mult cu niste mari statii construite exclusiv pentru camioane;
- nu exista reprezentari grafice ale avariile autovehiculelor. Chiar si la 100% avarii, autovehiculele arata perfect;
- nu exista ninsoare sau gheata;
- nu exista service decat in orase;
- nu exista prea multe optiuni pentru configurarea tehnica a camionului;
- nu exista competitori.

Daca esti un fan al jocurilor cu camioane si reusesti sa treci peste toate neajunsurile de mai sus jocul poate fi o optiune. Daca ai un volan bun jocul poate deveni chiar atractiv.
Daca vreti sa-l jucati imi mai permit un sfat: salvati des, mai ales la cursele lungi. Din fericire, jocul permite salvari in orice moment.

Nu va asteptati la cine stie ce actiune in joc, la curse ca-n Need for Speed caci nu-i cazul. Pentru gamerii de jocuri tip racing Euro Truck Simulator 2 poate fi groaznic de plictisitor.
Sa speram ca in viitoarele serii sim produse de SCS Software neajunsurile enumerate mai sus vor fi rezolvate.

Cateva imagini din joc

EuroTruck Simulator 2

EuroTruck Simulator 2

EuroTruck Simulator 2

EuroTruck Simulator 2

EuroTruck Simulator 2

EuroTruck Simulator 2

EuroTruck Simulator 2

EuroTruck Simulator 2

Pretul jocului in Ro: aproximativ 100 RON.
Site oficial Euro Truck Simulator 2

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.