Treceți la conținutul principal

Islanda - o lectie pentru europeni (video)

Ati auzit cumva de revolutia din Islanda pe canalele tv romanesti? Nu cred. Nici n-o sa auziti.
Motivul este simplu: Islanda a ales un drum propriu, altul decat cel impus de globalistii de la Bruxelles.

Pana in 2008 tara fusese deja indatorata cu cateva miliarde de dolari iar globalistii incepusera presiunile pentru impunerea distrugatoarei austeritati si salvarea cu orice pret a bancilor. Tara ajunsese in pragul dezastrului.
Insa islandezii nu s-au lasat usor intimidati si au iesit in strada. Ce a urmat este o lectie pe care ar trebui sa o invete toti europenii.Islanda a dat un exemplu tuturor europenilor aratand care ar trebui sa fie reactiile in fata bancherilor globalisti care doresc controlul tuturor resurselor.

Pe scurt, ce-au facut islandezii:
- au lasat bancile sa intre in faliment, nationalizand banca centrala;
- i-au indepartat pe bancherii (au fugit singuri ca sobolanii) si functionarii guvernamentali care participasera la intrarea tarii in dezastru;
- prin referendumuri au refuzat sa mai returneze imprumuturile;
- au interzis bancilor sa mai ia casele oamenilor;
- au creat o constitutie noua care a avut in vedere, in principal, interesele cetatenilor;
- au introdus democratia participativa (probabil ca vom mai auzi de acest tip de democratie);

Mai multe aici.

In o data se adevereste faptul ca austeritatea si grija fata de bancile globaliste nu duc la nimic bun, ba dimpotriva. Astazi economia Islandei este repusa solid pe picioare inregistrand o crestere de aproximativ 3%/an.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Ministrul muncii nu intelege de ce oamenii prefera sa stea in somaj decat sa se mai angajeze

In Romania salariul a devenit atat de mic incat nu prea mai merita sa muncesti. Ma refer la salarii de 7-8 milioane, adica la cele 7-8 hartii cu care nu prea mai ai ce face.

In ultimii ani puterea de cumparare a romanilor a scazut dramatic. Pretul utilitatilor creste continuu, fara nicio noima, doar dupa bunul plac al unor baieti. Incepem sa depasim preturile utilitatilor din Germania, Franta, Italia si tot nu ne oprim. Si de ce ne-am opri? In fond, de ce sa nu avem cele mai mari preturi de pe Terra daca tot se poate.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Maximilian - Arată Bine feat. MefX & DJ Oldskull (Cenzurat)

Clipul e bun :).

Cel mai mare elicopter din lume ridica in aer un elicopter militar american (video)

Ati vazut vreodata un elicopter de peste 10 tone stand in aer fara ca elicele sa functioneze? Nici eu ... pana acum.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.