28 mai 2013

Proteste anti-Monsanto (video)

Urmaresc destul de atent actiunile globalistilor. In timp am ajuns sa le cunosc destul de bine modurile perfide de actiune pentru a-si atinge tintele. Mai trebuie spus si ca, de multe ori, tintele globalistilor nu sunt intotdeauna ceea ce par.

In cantitatea destul de mare de informatie (despre globalisti) pe care am parcurs-o Monsanto apare  destul de frecvent. Monsanto este una dintre corporatiile globalistilor care se ocupa cu organismele modificate genetic (OMG). Aceasta corporatie globalista doreste, nici mai mult nici mai putin decat controlul plantelor si semintelor la nivel mondial.

In Statele Unite Monsanto a devenit extrem de puternica beneficiind chiar de o lege speciala "Monsanto Protection Act" (H.R. 933). Prin intermediul acestei legi Monsanto este exonerata de raspundere legala in cazul in care OMG-urile produse de aceasta se dovedesc a fi periculoase pentru oameni. Socant! Pe buna dreptate te intrebi cum a fost posibil asa ceva? Pentru globalisti profiturile corporatiilor sunt mai importante decat vietile oamenilor.

Probabil ca mai exista cativa naivi care isi imagineaza ca dictatoriala comisie europeana apara interesele cetatenilor europeni. Ce face comisia europeana in fata unui posibil pericol reprezentat de OMG? Bineinteles ca trece de partea corporatiei afirmand ca nu ar exista dovezi stiintifice care sa probeze faptul ca OMG-urile sunt daunatoare oamenilor. Bineinteles ca nu exista dovezi atunci cand nu vrei sa le vezi. Urmariti documentarul de mai jos.Globalista comisie europeana nu vede nicio dovada in cazul asta asa cum nu vede nici in cazul becurilor economice sau a fracturarii hidraulice. Firesc - tot de interese corporatiste este vorba si in celelalte doua cazuri.

Datorita internetului oamenii au aflat care este adevarul despre OMG si Monsanto si au iesit in strada, protestand impotriva acestei corporatii. La manifestatiile recente au participat peste 2 milioane de persoane din 436 de orase si 52 de tari, de pe toate continentele, inclusiv persoane din Romania.Poate avea Monsanto si un rol ascuns?
Spuneam la inceputul postarii ca telurile globalistilor pot fi altele decat cele care par a fi la prima vedere.
S-ar putea spune ca, in cazul corporatiei Monsanto, la mijloc ar fi vorba numai de interese financare. Dar daca scopul final nu este legat de profit ci de implementarea unor planuri ascunse, cuprinse in Agenda 21, planuri care vizeaza depopularea planetei. Daca Monsanto si-ar putea impune la nivel mondial organismele modificate genetic atunci globalistii ar stapani usor piata alimentelor. Daca globalistii ar stapani piata alimentelor atunci depopularea ar putea fi usor rezolvata, nu? Schema ar fi eficienta.
Nu stiu care este adevarul insa, fiind vorba de globalisti, intotdeauna acestia au si planuri ascunse asa ca putina suspiciune nu strica.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)