Treceți la conținutul principal

Proteste anti-Monsanto (video)

Urmaresc destul de atent actiunile globalistilor. In timp am ajuns sa le cunosc destul de bine modurile perfide de actiune pentru a-si atinge tintele. Mai trebuie spus si ca, de multe ori, tintele globalistilor nu sunt intotdeauna ceea ce par.

In cantitatea destul de mare de informatie (despre globalisti) pe care am parcurs-o Monsanto apare  destul de frecvent. Monsanto este una dintre corporatiile globalistilor care se ocupa cu organismele modificate genetic (OMG). Aceasta corporatie globalista doreste, nici mai mult nici mai putin decat controlul plantelor si semintelor la nivel mondial.

In Statele Unite Monsanto a devenit extrem de puternica beneficiind chiar de o lege speciala "Monsanto Protection Act" (H.R. 933). Prin intermediul acestei legi Monsanto este exonerata de raspundere legala in cazul in care OMG-urile produse de aceasta se dovedesc a fi periculoase pentru oameni. Socant! Pe buna dreptate te intrebi cum a fost posibil asa ceva? Pentru globalisti profiturile corporatiilor sunt mai importante decat vietile oamenilor.

Probabil ca mai exista cativa naivi care isi imagineaza ca dictatoriala comisie europeana apara interesele cetatenilor europeni. Ce face comisia europeana in fata unui posibil pericol reprezentat de OMG? Bineinteles ca trece de partea corporatiei afirmand ca nu ar exista dovezi stiintifice care sa probeze faptul ca OMG-urile sunt daunatoare oamenilor. Bineinteles ca nu exista dovezi atunci cand nu vrei sa le vezi. Urmariti documentarul de mai jos.Globalista comisie europeana nu vede nicio dovada in cazul asta asa cum nu vede nici in cazul becurilor economice sau a fracturarii hidraulice. Firesc - tot de interese corporatiste este vorba si in celelalte doua cazuri.

Datorita internetului oamenii au aflat care este adevarul despre OMG si Monsanto si au iesit in strada, protestand impotriva acestei corporatii. La manifestatiile recente au participat peste 2 milioane de persoane din 436 de orase si 52 de tari, de pe toate continentele, inclusiv persoane din Romania.Poate avea Monsanto si un rol ascuns?
Spuneam la inceputul postarii ca telurile globalistilor pot fi altele decat cele care par a fi la prima vedere.
S-ar putea spune ca, in cazul corporatiei Monsanto, la mijloc ar fi vorba numai de interese financare. Dar daca scopul final nu este legat de profit ci de implementarea unor planuri ascunse, cuprinse in Agenda 21, planuri care vizeaza depopularea planetei. Daca Monsanto si-ar putea impune la nivel mondial organismele modificate genetic atunci globalistii ar stapani usor piata alimentelor. Daca globalistii ar stapani piata alimentelor atunci depopularea ar putea fi usor rezolvata, nu? Schema ar fi eficienta.
Nu stiu care este adevarul insa, fiind vorba de globalisti, intotdeauna acestia au si planuri ascunse asa ca putina suspiciune nu strica.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.