Treceți la conținutul principal

Viva Mamaia - imnul lui Mazare (video)

Probabil ca ati auzit deja de "Viva Mamaia", imnul lui Mazare.

Piesa este o mare tampenie fiind la fel de nereusita ca si statiunea Mamaia. Aberatia a costat aproximativ 150.000 lei.

Inceputul piesei este relevant: "Vii cu nasul sau cu iahtul, vii pe bicla sau cu bacu'". Pe bicla ??? Wow ... tare versurile, nu?

Alte versuri: "Uite luna uite faru', uite vine salvamaru'". Mamaaa ... miroase a hit :). Cine credeti ca-i salvamaru' cel vestit? Voinicul de Mazare. LOL.

Piesa originala se numeste "Delirium tremens" fiind interpretata de Tonci Huljic & Madre Badessa.

Titlul melodiei originale se potriveste destul de mult statiunii Mamaia caci simti cum te cuprinde un delirium tremens atunci cand vezi preturile ametitoare la cazare, harfele gretoase de doi lei, mizeria din mare si de pe plaja, dezorganizarea crasa a traficului, lipsa locurilor de parcare si taxare pentru orice rahatel. Mare distractie in pospaita si arhaica Mamaia. Sa fie la ei, acolo. Eu raman pe zona Grecia, la fel ca in fiecare an.Pe Youtube, lumea doreste sa vada unde este clipul numai pentru a da dislike, un lucru usor de inteles.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.