Treceți la conținutul principal

Yahoo cumpara Tumblr si imbunatateste Flickr

Reteaua Yahoo achizitioneaza platforma de blogging si impartire fisiere Tumblr si imbunatateste platforma foto/video Flickr.

Yahoo a platit 1.1 miliarde de dolari cash pentru platforma Tumblr.
Tumblr gazduieste 105 milioane de conturi de blogging, in fiecare secunda existand 900 de postari. Platforma are 300 de miloane de vizitatori unici pe zi si 120.000 de logari zilnice.
Yahoo promite ca nu va face schimbari, Tumblr ramanand o entitate separata.

O alta noutate cu care a surprins Yahoo este imbunatatirea platformei foto/video Flickr.
Primul mentionat in lista de upgrade-uri ar fi designul care este schimbat total. Intamplarea face ca eram logat pe Flickr in momentul in care s-a produs schimbarea designului. Am ramas putin surprins nestiind ce se intampla.
Noul design este mai modern insa nu foarte intuitiv.

design flickr


Flickr a mai suferit cateva imbunatatiri notabile cum ar fi foto la rezolutie maxima si cate un terabyte pentru fiecare user. Wow ... spatiul de stocare oferit de noul Flickr este enorm. Spre comparatie, Google ofera numai 15 GB spatiu de stocare.
Cine n-are cont pe Flickr sa-si faca unul :).

Contul meu Flickr.

Miscarile efectuate de gigantul Yahoo in doar doua zile sunt indraznete. Ramane de vazut ce efecte vor avea cele doua miscari in profiturile viitoare ale retelei si cum vor contraataca ceilalti competitori (Microsoft, Google ...).

Vizitati pagina Facebook a blogului Kraftwin.

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.