Treceți la conținutul principal

Yahoo cumpara Tumblr si imbunatateste Flickr

Reteaua Yahoo achizitioneaza platforma de blogging si impartire fisiere Tumblr si imbunatateste platforma foto/video Flickr.

Yahoo a platit 1.1 miliarde de dolari cash pentru platforma Tumblr.
Tumblr gazduieste 105 milioane de conturi de blogging, in fiecare secunda existand 900 de postari. Platforma are 300 de miloane de vizitatori unici pe zi si 120.000 de logari zilnice.
Yahoo promite ca nu va face schimbari, Tumblr ramanand o entitate separata.

O alta noutate cu care a surprins Yahoo este imbunatatirea platformei foto/video Flickr.
Primul mentionat in lista de upgrade-uri ar fi designul care este schimbat total. Intamplarea face ca eram logat pe Flickr in momentul in care s-a produs schimbarea designului. Am ramas putin surprins nestiind ce se intampla.
Noul design este mai modern insa nu foarte intuitiv.

design flickr


Flickr a mai suferit cateva imbunatatiri notabile cum ar fi foto la rezolutie maxima si cate un terabyte pentru fiecare user. Wow ... spatiul de stocare oferit de noul Flickr este enorm. Spre comparatie, Google ofera numai 15 GB spatiu de stocare.
Cine n-are cont pe Flickr sa-si faca unul :).

Contul meu Flickr.

Miscarile efectuate de gigantul Yahoo in doar doua zile sunt indraznete. Ramane de vazut ce efecte vor avea cele doua miscari in profiturile viitoare ale retelei si cum vor contraataca ceilalti competitori (Microsoft, Google ...).

Vizitati pagina Facebook a blogului Kraftwin.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.