Treceți la conținutul principal

Conspiritus Remake - Conspiraţia Illuminati (film)

Un film interesant despre conspiratorii Illuminati si Noua Ordine Mondiala.

Filmul incearca sa demonstreze faptul ca ocultul grup Illuminati este la originea relelor din ultimelele secole si ca acestia se folosesc (satanisti fiind) si de demoni pe care ii prezinta lumii ca fiind extraterestrii. Filmul cuprinde istoria intunecata a grupului, exorcizari reale, crime, filmari ale unor initieri si ritualuri macabre, marturii ale unor personalitati importante. Merita vizionat!Exista vreo dovada ca extraterestrii sunt reali? Exista doar niste fotografii sau filmari neclare - cele mai multe dintre acestea dovedindu-se trucaje. Chiar si daca ar exista vreo filmare cu vreun OZN ce dovada am avea ca respectivul aparat este construit chiar de niste extraterestrii? Nici una!

Cand eram pustan eram innebunit dupa literatura SF, cartile lui Asimov imprumutandu-le tuturor prietenilor. Speram sa existe extraterestrii, asteptam sa se construiasca baze pe Luna si eram innebunit dupa Star Trek. Multi ani am fost fan UFO, insa, dupa un timp, constatand ca nu exista nimic palpabil in zona aceea, am renuntat la poveste. Mi-a ramas numai pasiunea pentru filmele SF.

Ca inginer software am lucrat putin si cu Adobe After Effects si cu o gramada de aplicatii folosite la editare grafica (Adobe, Macromedia ...). Folosindu-va de aceste soft-uri puteti crea o gramada de extraterestrii si OZN-uri, chiar zburand prin aer, oriunde doriti si oricum doriti.

Cand va fi prezentat lumii vreun omulet gri, verde, rosu sau o alta culoare (mi-e indiferent) si vom putea vedea un OZN real atunci mai vorbim. Pana atunci ...

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.