10 iunie 2013

Conspiritus Remake - Conspiraţia Illuminati (film)

Un film interesant despre conspiratorii Illuminati si Noua Ordine Mondiala.

Filmul incearca sa demonstreze faptul ca ocultul grup Illuminati este la originea relelor din ultimelele secole si ca acestia se folosesc (satanisti fiind) si de demoni pe care ii prezinta lumii ca fiind extraterestrii. Filmul cuprinde istoria intunecata a grupului, exorcizari reale, crime, filmari ale unor initieri si ritualuri macabre, marturii ale unor personalitati importante. Merita vizionat!Exista vreo dovada ca extraterestrii sunt reali? Exista doar niste fotografii sau filmari neclare - cele mai multe dintre acestea dovedindu-se trucaje. Chiar si daca ar exista vreo filmare cu vreun OZN ce dovada am avea ca respectivul aparat este construit chiar de niste extraterestrii? Nici una!

Cand eram pustan eram innebunit dupa literatura SF, cartile lui Asimov imprumutandu-le tuturor prietenilor. Speram sa existe extraterestrii, asteptam sa se construiasca baze pe Luna si eram innebunit dupa Star Trek. Multi ani am fost fan UFO, insa, dupa un timp, constatand ca nu exista nimic palpabil in zona aceea, am renuntat la poveste. Mi-a ramas numai pasiunea pentru filmele SF.

Ca inginer software am lucrat putin si cu Adobe After Effects si cu o gramada de aplicatii folosite la editare grafica (Adobe, Macromedia ...). Folosindu-va de aceste soft-uri puteti crea o gramada de extraterestrii si OZN-uri, chiar zburand prin aer, oriunde doriti si oricum doriti.

Cand va fi prezentat lumii vreun omulet gri, verde, rosu sau o alta culoare (mi-e indiferent) si vom putea vedea un OZN real atunci mai vorbim. Pana atunci ...Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)